Om Henrik P

Hej kære læser.

Jeg hedder Henrik og jeg er en stor fyr på 160 kg, hvilket jeg i samarbejde med Glenn vil få barberet kraftigt ned. Vi vil senere komme med nogle mere konkrete delmål og et slutmål.

Grunden til at jeg gerne vil tabe mig er at jeg gerne vil kunne fungere som de fleste andre.
Være mere frisk, Kunne gøre hvad jeg har lyst til. F.eks at kunne tage i byen kun iført boxershorts og en tshirt, At gå CRAZY ude på dansegulvet osv. uden at skulle vride tøjet bagefter.
Jeg er træt af bare at gå en lille tur, som jeg er startet på hver dag. Jeg blir stakåndet bare af at gå 5,5 km/t på lige vej.

Som det er nu går jeg ca. en halv time hver dag “omkring 2 km” Spiser mindre og mere planlagt og undgår de dumme kalorier som sodavand, en lille vingummi o. lign.
Hvor jeg før tog en hygge cola med foran gameren, jeg tager nu en flaske med koldt vand istedet.

Jeg tager også hellere end gerne en frisk gullerod fra køleren istedet for hvad der nu lige er.

Hvis du skulle have nogle generelle gode råd eller lign. er du meget velkommen til at ligge en kommentar.

7 thoughts on “Om Henrik P

 1. Hej Henrik, du er allerede kommet godt fra start……. det er små ændringer du er i gang med, men allerede nu vil disse små ændringer gøre en forskel! Det vigtigste er at nu har du erkendt at din vægt ikke gjorde noget godt for dig og har taget konsekvensen af det og nu tager skeen i den anden hånd! Godt gået, so far – so good!! Jeg tænker tit at vi er for fokuserede på at vi gør forandringerne for at tabe os……. Hvad med i stedet at tænke: jeg gør det fordi mit hjerte har godt af motionen, mit kredsløb bliver forbedret, jeg spiser groft fordi min mave har godt af at arbejde med det grove osv. og så tager vægttabet som et ekstra gevinst????? Jeg tror det er sundt at tænke at alle vore anstrengelser ikke kun er for vægttabets skyld men for kroppens skyld som helhed…… Det bliver dejligt at følge lidt med herinde og jeg håber at det vil lykkes dig at nå dit mål, du skal i hvert fald nok få min støtte Henrik……… Mange støtteknus til dig fra
  Ulla LInde i Næstved

  • Hej Ulla.

   Beklager det sene tilbage svar men der har sku været så meget.
   Jeg takker for din støtte.. det varmer at andre vil bruge tid til at læse om mig.

   Mvh.
   Henrik

   • Hej….. Mit hjerte bløder, når jeg læser dit indlæg, jeg har stort set bleven mobbet helle mit liv PGA overvægt, idag er jeg kommen lidt frem i de “SMÅ” sko…. tog mig gelaldig sammen d. 09 Jan. 2012 min vægt var på 100 kg, nu er den på 63 kg, det er fanme HÅRDT, men et bette skulderklap, ka’ sgu’ være med tik at gøre en forskel… Held og lykke til dig… Flot gået… Knuzzzz Muddi

 2. Hej Henrik

  Jeg synes det er super sekt at du tager tyren ved hornene og får gjort noget ved det. Jeg kan anbefale dig at bruge en side på facebook der hedder Motivationspartner, der kan man få en masse moralsk støtte, og hjælp til gode opskrifter mm. Det er alle folk der skal tabe sig, og som ønsker at holde den sunde livsstil efterfølgende. Vi er pt kun 2 mænd på siden, men det betyder nu ikke det store… hvis du vil have en invitation til siden så send mig en mail, og jeg kan finde dig på facebook, hvis du er der?

  Hilsen Kim

 3. Hej Kim.
  Det er jeg sku nød til.. altså at gøre noget ved det. :D
  Til en start holder jeg mig til støtten fra mine kollegaer, Glenn og jer her på siden
  men jeg kan da ikke afvise at jeg søger mere støtte. På et senere tidspunkt.
  Og jeg er rigtig glad for fif – dem kan man aldrig få for mange af.

  Mvh
  Henrik

 4. Flot flot flot!

  Jeg er super imponeret over din indsats.
  Har ingen idé om hvad du vejer nu, men på billedet ser du da fit ud!

  Du får et stort klap på skulderen fra mig med din beslutning om en livsstilsændring til det bedre.

  På din stævnekalender kan jeg se, at du deltager i 4:18:4 den 22. juni.
  Skriv dit startnummer/tid samt evt. faver/beklædning på så skal jeg nok heppe på dig :O)

  Held og lykke med stævneåret 2013 og må du slå mange personlige rekorder for det har du fortjent!

  VH/Anders

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

*

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>