Stævneliste 2013

Så har jeg nogenlunde fundet ud af, hvilke stævner/løb jeg skal deltage i.
Det kan selvfølgelig være at der bliver ændret lidt i det hen af vejen, men tror det er meget godt at have en plan for året, så man har nogle konkrete mål at arbejde hen imod.

Derudover skal jeg lige se, hvornår Odense Eventyr Tri og Ringe Svømmeklub afholder deres Mini Tri´er, men kommer nok ikke til at passe så godt, for Ringe er vidst lige efter Silkeborg, og der vil jeg jo være pænt smadret, og Odense bliver nok lige mellem Nyborg og Silkeborg, så kan godt være jeg også springer den over.
Det havde i hvert fald været fedt at komme tilbage til Ringe og forhåbentligt forbedre min tid fra sidste år 🙂

Ses vi nogle af stederne? 🙂

De bedste hilsner
Glenn

 

2 tanker om “Stævneliste 2013

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.