Nu med sponsor!!!

Ja det lyder næsten for godt til at være sandt, men det er det faktisk ikke.
Jeg har fået det absolut generøse tilbud, at blive hjulpet videre mod min store drøm. Nemlig at gennemføre en 1/2 Ironman, hvilket for mit vedkommende bestemt ikke bliver et nemt mål at fuldføre, og det kommer til at kræve virkelig hård og intensiv træning.

Det mine nye sponsorer vil hjælpe mig med, bliver træning, kostvejledning, forebyggende behandlinger for skader, lidt cykeludstyr, triathlon tøj og startgebyrer til konkurrencerne.
Men bestemt også det fede i at jeg ikke kommer til at stå alene med mit vægttab i 2013, men der er nogen som samler op og følger mig hele vejen til dørs mod mine nye mål.
Jeg kunne på ingen måde ønske mig noget bedre end den hjælp jeg får nu.

Så det bliver jo nærmest helt professionelle forhold jeg får mig i det nye år, men det forpligter jo selvfølgelig også en del. At jeg virkeligt får trænet igennem og får gennemført en del stævner og den 1/2 Ironman.

Jeg vil i starten af det nye år komme med en lidt mere konkret plan for, hvordan min træning vil forløbe og hvilke konkurrencer jeg vil tilmelde mig, da jeg ikke lige har fået tænkt det hele igennem endnu.

Jeg vi i hvert fald takke mine nye sponsorer af hele mit hjerte for at give mig den store chance for at komme et skridt nærmere mit mål.

Så 1000 tak til.

Performance Gym
performbetter.dk
Ronnijoergensen.com
skinskompression.dk

Til slut vil jeg ønske jer alle derude et rigtigt glædeligt nytår, og jeg håber I får en pragtfuld aften.

De bedste nytårshilsner
Glenn

4 tanker om “Nu med sponsor!!!

  1. Pingback: Træning i løbeteknik | Ekstremt Fed

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.