Har tabt 13.4kg!!!

Hej guys og guys inder.

Jeg er virkelig ked af at jeg ikke har fået skrevet herinde. Men det retter jeg op på nu.:)

Sket siden sidst:

Nu til morgen da jeg var på vægten stod den på 146,9 Kg. – WOW  Så jeg har tabt 13.4 kg siden jeg begyndte på min livsstilsændring 🙂
Jeg får stadig gået, dog lidt længere og i hurtigere tempo end før. Har fået snuset lidt til løb ,men kan mærke på min fod at den ikke er klar til løb endnu. Men shit de få hundrede meter gav et rush uden lige.

Jeg kunne mærke at pulsen fløj op og man havde det dejligt nogen tid efter i kroppen bortset fra foden. Min fod har jeg forstuvet her tidligere på året og den driller sku stadig lidt. Men er helt sikker på at løb bliver mit næste move.

Mht. til mad er jeg sat fast til at jeg Max. må få 1750 Kcal om dagen.

Morgenmaden består gerne af det fedtfattige A38 med smag. Middag er jeg slem til ikke at få spist. Dog har jeg nu fået anskaffet mig nogle NUPO barer som jeg håber vil kunne afhjælpe dette. Til aften spiser jeg i hverdagene hjemme ved min mormor som på grund af at jeg er blevet alene har tilbudt mig at spise der da man jo nemt ikke rigtigt får lavet mad når man er alene. Så jeg får god slankemad hver dag hvor jeg som bonus går tur med deres dejlige nye hund Mickey. Dejlig dansk/svensk gårdhund. Elsker den race.

I fremtiden vil jeg forsøge at komme med en vægt update hver mandag. Og generelt være mere aktiv på bloggen. Mig og Glenn har en del forbedringer til bloggen på bedding men det vil I se og høre mere om.

Tak for at du læser dette. Du er meget velkommen til at skrive en kommentar i bunden. Både med tips gode tricks men også bare positive kommentarer 🙂

Kh.

Henrik

 

2 tanker om “Har tabt 13.4kg!!!

  1. Hej Kim.

    Ja det er en mega fed rejse,… det er så fedt. Det eneste jeg er ked af er at jeg ikke har gjordt det før nu. Men er mega glad for støtten herfra så bare kom an.. Jeg kan klare det ka jeg.. 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.