Nu med Hometrainer

Så fik jeg endelig sat raceren på hometraineren i stuen, efter at have haft den i ca. en uge.
Det er en jeg har lånt af min storebror, for at finde ud af om det er noget jeg vil få brugt. For jeg kunne virkeligt godt tænke mig en af de større TACX som kan sættes til computeren, men de koster jo desværre også en krig.
Jeg nåede dog kun lige at bruge den kort inden vi skulle spise i går, men håber da helt sikkert at det er noget der kan holde min motivation.

Jeg skal dog have købt mig et hometrainerdæk, da det nok ikke kan betale sig at slide mine almindelige dæk op. For synes godt nok der blev slidt noget gummi af i går på den korte tid, men læste noget om på nettet at det godt kunne ske, hvis dækket gik lidt skævt på rullen. Så det må jeg hellere lige have tjekket op på.
Men jeg syntes faktisk det var ret fedt at sidde i stuen og køre, for jeg smækkede jo bare en film på, og cyklede derud af. Jeg har nemlig altid haft det sådan at jeg mister hurtigt motivationen når der ikke sker noget, så det er lækkert at kunne sidde og se en god film mens man får motion.

Her er et billede af, hvordan det ser ud 🙂

Hometraineren hjemme i stuen.

 

Nå men til regnskabet for motionen i sidste uge, og en ny plan for uge 44.

Plan for uge 43:

Svømning
2 timer ( Blev til 2timer og 10min. )

Cykling
1 time på raceren ( Blev desværre kun til 17min. på hometraineren )
1 timer på MTB ( Blev til en 1 time efter planen. )

Løb
3 x 15min. blandet gang og løb.  ( Blev til 60min. fordelt på 3 gange. )

Crosstrainer
30 min. ( Blev til 47min. så lidt mere end planlagt )


Her er min plan for uge 44.

Svømning
2 timer

Cykling
1 time på raceren ( Som står på Hometrainer nu )
1 timer på MTB

Løb
3 x 20min. blandet gang og løb.

Crosstrainer
30 min.

Tak fordi I læser med, og kommenter gerne på mine indlæg.

De bedste hilsner
Glenn

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.