Sandhedens time

Ja det er ved at være et stykke tid siden at jeg har blogget sidst, og det hænger jo nok også en del sammen med at jeg ikke har været så aktiv med, hverken motion eller med sund kost.
Ja for at sige det lige ud, så har kosten været ret usund. 🙁

Det er snart 2 mdr. siden jeg havde min finalevejning og som jeg tidligere har skrevet har jeg været ret udfordret med henholdsvis et løberknæ og så at min kæreste har ødelagt sin ankel. Det går heldigvis den rigtige vej med begge, men jeg har slet ikke fået dyrket det motion jeg gerne ville, da det har sat en dæmper på det, at den lille skulle passes hver gang jeg skulle afsted. Det blev til mindre og mindre, og hver weekend sagde jeg til mig selv at fra på mandag skulle jeg igang igen, men det er bare så mega svært at komme i omdrejninger igen efter en pause.

Samtidigt med at jeg ikke har dyrket ret meget motion, er der også gået en del hygge i den, og det endte med at man næsten dagligt skulle have et eller andet (u)lækkert igen. Mange vil sikkert sidde og sige, jamen så stop dog i det mindste med alt det usunde, men det er bare nemmere sagt end gjort.
Jeg har taget mig selv i at bare proppe i hovedet fordi jeg vidste at det var slut lige om lidt igen, så det var sgu ikke engang for nydelsens skyld.
I starten kunne man godt lige nyde lidt slik og chokolade i begrænsede mængder, men den sidste tid er det gået helt skævt. Især også med kage på arbejdet, det er som der bare er en djævel i mig, som bare SKAL have så meget usundt som muligt.

Men nu skal det fanme være slut!!

Det har jeg dog sagt mange gange de sidste uger, men man finder altid lige en undskyldning for at tage en enkelt usund dag mere. Men nu mener jeg det sgu, og meningen med denne blog var også fra starten at den skulle motivere mig til at holde min livsstil.
Så nu håber jeg ved at offentliggøre mine svagheder og så få sat nogle mål op for fremtiden at jeg kan holde mig i skindet.

Motionen er heldigvis på vej op af igen. Jeg har svømmet 1700m i mandags, og været ude og cykle 3 gange i denne uge. Det skal jeg holde fast i, så første plan for næste uge er at få lavet en løbestilsanalyse og få købt mig et par nye løbesko, for så starter jeg helt fra bunden igen med løb.

Plan for uge 42:

Svømning
Ingen da der er efterårsferie

Cykling
1 time på raceren
1 time på MTB

Løb
3 x 15min. blandet gang og løb.

Crosstrainer
30 min.

Nu til det vigtigste nemlig kosten. Jeg vil bekende mine synder herinde, hvis jeg falder i igen. Så hvis jeg spiser slik, chokolade eller chips m.m. skal jeg skrive det herinde. På den måde håber jeg at begrænse det en helt del. For det er kun mig selv jeg snyder, hvis jeg “lyver” om det.

Jeg vil ønske jer alle sammen en god søndag, og en rigtig god efterårsferie til dem der har det.
Husk I må meget gerne kommentere mine indlæg, og dele det med jeres venner 🙂

De bedste hilsner
Glenn 

2 tanker om “Sandhedens time

 1. Hej Glenn

  Kender godt det der med at falde tilbage og falde i, det sker også for mig, men heldigvis sjældnere og sjældnere. Det længste jeg IKKE har dyrket motion er 1 uge, så fik jeg lodset mig selv godt og grundigt i gang igen.

  Tror det er super godt at du offentliggør og er ærlig, det forpligter nemlig;)

  Du har sejret så flot, ville sgu være synd at smide hele lortet på gulvet, bare fordi det er det nemmeste, når tingene er lidt svære.

  Find du fighterviljen frem igen og så bare derud af, og med et dårligt knæ kan du måske ikke løbe, men så kan du cykle og svømme. Har lige fået samme besked af min læge, mit knæ er helt mast og kræver 3 mdr.s pause fra løb. Så må jeg jo finde på alternativer og det bliver så cykling, svømning og styrketræning.

  Jeg ved du kan 🙂

  • Hej Bettina

   1000 tak for din kommentar.
   Ja jeg har heller ikke været vant til at holde pause, men nu er jeg igang igen og så skal det bare holdes 🙂

   Ja det ville være alt for latterligt bare tage det hele på igen, så det kommer ikke til at ske!!

   Øv da med dit knæ 🙁 Var det helt tilbage, hvor du væltede på din nye cykel?
   Ja der er masser af alternativer, men du ved jo lige så godt som mig at MiniTriathlon også kræver løb 😉
   Men mon ikke vi begge kan være fit for fight til foråret 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.