Min første Cykeltur i ihvertfald 2 år.

Hej alle.

Nu er det vidst på tide at jeg får skrevet om den vilde udvikling jeg er i.

Det er sådan at jeg hver lørdag besøger mine forældre og min søster for at holde kontakten ved lige i den for alle stressede hverdag.
Normalt kører jeg via motorvejen de ca. 8 km men Idag lørdag d. 08/09 valgte jeg at cykle istedet for at køre hjem til dem..

En tur der for mange nok ikke ville betyde det store ,men eftersom jeg ikke er i den bedste form og kondition var det noget af en tur.

Turen kom til at lyde på 7,24 km hver vej og tog en lille halv time hver vej. Jeg var mildest tal forpustet men shit et kick det var efter hver tur af energi. Det var totalt det hele værd.

Win-Win: Jeg forbrændte kalorier plus at jeg jo ikke brugte brændstof på turen.

Omrking hvordan det går sådan vægtmæssigt.
Jeg er kommet ned op ca. 152,8 Kg siden jeg started for en måneds tid siden.

Jeg har gået hver dag bortset fra 2 dage – “beklager mange gange”
Den ene gang igår fordi jeg var mega smadret på grund af arbejde og den anden gang var en søndag hvor det regnede rigtig meget. “Dårlig undskyldning – Jeg beklager” :)

Indtil nu fra Endomondo:

Antal Workouts og samlet distance kan i ikke helt regne med da den nogle gange har slået fra undervejs og genoptaget sig selv.. Man skulle næsten tro det var Windows.. :)

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

*

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>