Jeg gennemførte min første Mini Triathlon

I går søndag d. 2. september var jeg tilmeldt et mini triathlon stævne i Ringe Svømmeklub på 400m svømning, 20km cykling og 5km løb.
Jeg havde vildt mange nerver inden jeg skulle starte, for havde jeg nu styr på alle tingene, kunne jeg svømme de 400m og ville mit knæ drille på løbeturen.
Jeg skulle starte kl. 14.45 på bane 5 og var der i god tid så jeg kunne nå at varme lidt op i det lille bassin.
Inden jeg havde set mig om var det åbenbart tid til start og jeg svømmede som bare pokker, men startede alt for hårdt ud så det blev mest til brystsvømning, da mine arme var helt syret til. Jeg nåede at svømme de 400m på ca. 10min. så var faktisk godt tilfreds.

Da jeg så skulle løbe ud til skiftezonen og i gang med at have tøj på, fandt jeg ud af at det havde været mega rart med et håndklæde, for at tage sokker på når man er våd var ikke lige det nemmeste skal jeg lige hilse og sige.
Alt mit udstyr ville heller ikke lige som jeg ville, så ved jeg kan hente lidt tid her næste gang jeg skal deltage 😉

Så var det ellers bare afsted på cyklen og få de 20km overstået så hurtigt som muligt, men kunne mærke jeg var halv smadret efter svømmeturen så der gik lidt inden jeg kunne give mig max og det første lange stykke var jo selvfølgelig i modvind, hvilket fik pulsen godt op.
Jeg klarede de 20km inkl. skift til løb på 40.04min. så har holdt en ok fart.

Så var det ellers tilbage og sætte cyklen og smide hjelmen for at starte ud på løbeturen, men mine ben var godt nok stive i det og jeg fik den vildeste mavepine, ligesom når man skal prutte og man holder på dem alt for længe. Så det var desværre til kæmpe gene.
Så jeg måtte skiftevis løbe og gå hele turen, og så selvfølgelig efter de ca. 3.5km begyndte mit knæ at drille men jeg klarede alligevel løbeturen på ca. 34min.

Mit mål var ikke at blive den sidste, og jeg kunne se ud af 28 startende i min gruppe, var der 6 der kom ind i dårligere tid end mig, men hvis vi kigger på kun cykleturen var der faktisk 12 der var langsommere end mig, så jeg er mega stolt.
Tænkt sig at for bare 1 år siden, havde jeg aldrig nogensinde i min vildeste fantasi troet at jeg skulle gennemføre et sådan løb 🙂

Jeg har allerede overvejet at deltage i et om under 14 dage, men mit knæ har også været ret ømt i dag, så må lige se tiden an.
Det er også helt i Køge, så det kommer også an på om jeg kan finde nogle at køre med derover, da det er lige dyrt nok alene.

Men fuck, hvor er det dersens triathlon FEDT!!!!!!!!

Her kan I læse om den mini triathlon i  Køge d. 16 september.
Motionstriathlon i Køge

Og her kan i se resultaterne fra den Mini Tri i Ringe Svømmeklub.
Resultater

3 tanker om “Jeg gennemførte min første Mini Triathlon

  1. Det er simpelthen rigtig godt gået, Glenn. Men pas nu på ikke at overdrive – det knæ skal jo holde mange år endnu og du har mange år foran dig til at klarer flere store udfordringer. Du er så sej!

  2. Pingback: Træning i løbeteknik | Ekstremt Fed

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.