Min store finalevejning

Så var det i tirsdags at jeg skulle vejes for sidste gang af Henrik Duer og så ville kameraerne blive slukket bagefter.
Jeg glædede mig selvfølgelig helt vildt til at få den vejning overstået og for at se om jeg havde nået mit mål, men det var alligevel også lidt skræmmende, at jeg så ville stå helt alene fra næste dag af, for var jeg overhovedet klar til det??
Det tror jeg på at jeg er, for jeg har fået så mange værktøjer igennem dette år, samt har jeg fået nogle helt andre vaner, så er overbevist om at det nok skal komme til at gå.

Min plan er til at starte med at jeg skal have fundet en god rytme med kosten, for der er ingen tvivl om at der skal lidt flere kcal ind i min kost dagligt. De 1200 kcal jeg har levet på de sidste mange måneder er lige i underkanten.
Med motionen er det min plan i første omgang at få cyklet en del da jeg døjer lidt med et løberknæ, så jeg vil lige få det på plads før jeg begynder at løbe alt for meget igen, så en cykeltur om ugen frem og tilbage til arbejde af 29,5km pr. vej og så lidt ekstra i weekenden. Derudover vil jeg igang med styrketræning igen for at få møbleret lidt rundt på det hele 🙂

Jeg er dog desværre lidt udfordret angående min motion/træning lige pt. da jeg i øjeblikket er på forældreorlov pga. min kæreste har smadret sin ankel ved en rideulykke forrige mandag, så jeg står som sådan med det hele, plus jeg også skal hjælpe min kæreste, men håber jeg kan få planlagt det hele, så der også er plads til lidt motion, da jeg ellers er bange for at det alt for hurtigt vil gå den forkerte vej.

Jeg vil få smidt nogle billeder ind fra optagelserne til min første vejning, så I kan se mit udgangspunkt men der kommer desværre først nye billeder ind når mit program har været vist på TV3.

 

1 tanke om “Min store finalevejning

  1. Sig til hvis der er noget som helst jeg kan gøre for at hjælpe dig med at få tid til det der motion, så du kan holde fast i de gode vaner og holde vægten nede.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.