Velkommen til min blog om vægttab, kost, motion m.m.

Hej og velkommen til min nye blog.

Jeg er deltager i TV3 programmet Ekstremt Fed, Sæson 2 og har valgt at lave denne blog for at holde mit fokus, efter min store finalevejning som er lige om hjørnet.
Jeg vil komme med indlæg om nogle af de mål jeg sætter mig i forhold til træning/vægttab, og skrive lidt omkring mine tanker om det at lave hele sin livsstil om.

Jeg har aftalt med en kollega at jeg vil være hans coach/mentor det næste år, for at hjælpe ham af med sin ekstreme overvægt, og det er ikke fordi jeg har nogen teoretisk baggrund for at kunne hjælpe ham, men har alle mine personlige erfaringer som jeg har fået igennem dette hårde år med Henrik Duer.
Så der vil også komme indlæg fra min kollega, med hans tanker og mål og så vil I selvfølgelig kunne følge hele hans udvikling igennem det næste år, lige så vel som I vil kunne følge min fremover.
I kan se en præsentation af Henrik her.

Jeg må ikke sætte billeder af mig selv på bloggen før mit program er blevet vist i tv, men jeg skal nok sørge for at tage nogle og så smide dem ind senere så I kan se mine fremskridt.

Dette var lige et lille kort overblik om, hvad I har i vente så jeg håber I vil følge denne blog og I må meget gerne kommentere indlæggene efterhånden, både med spørgsmål og med gode råd.

Venlig hilsen
Glenn

3 tanker om “Velkommen til min blog om vægttab, kost, motion m.m.

  1. Fedt Glenn.. det er næsten ligesom et smugkig af programmet her – jeg er meget spændt på at se dit program. Også god måde at holde fokus ved at give stafetten videre.
    Tillykke…
    knus
    Dorte

  2. Synes det er super med en blog!! har selv en og den er et super værktøj til at komme af med sine tanker, og holde sig fokuseret samt hjælpe en med at reflektere over de ting man ønsker for fremtiden og de ting man har gjort i fortiden! Jeg er selv startet på med at skulle tabe mig,hvilket skal være NU eller aldrig og følger selv med i programmet på Tv3. Synes det er ekstremt inspirerende, og tager hatten af for det i allesammen gennemgår. Håber du har det godt og glæder mig til at se programmet med dig.
    Mvh Karina

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.