Livsstilsændring – C9 – m.m.

Er du klar til forandring?  Så læs med her!!!!

Er du også en der har prøvet alt gennem årene lige som mig, alt lige fra Dukan, 5-2, LCHF, NUPO, til ren sulte kure m.m. Hvorfor er det alle sammen virker et stykke tid, men så falder man stille og roligt tilbage og tager det hele på igen?
Det er fordi du er nødt til at lære noget om forholdet til mad og motion og mærke det på din krop, hvad det i virkeligheden skal bruges til.
Ja jeg kan jo sagtens sidde her og spille hellig, for det er jo ikke lang tid siden jeg fuldførte min C9, men jeg har tiltro til at jeg har mere styr på det nu, end jeg nogensinde har haft.
Det er svært at forklare, men jeg ser slet ikke på mad på samme måde længere og min elskede chokolade har jeg slet ikke lyst til mere efter jeg har gennemført min C9.
Jeg kan kun sige, prøv det for du ville ikke fortryde det!

Forever FIT programmerne.

Forever FIT er en serie af 3 programmer man kan købe, hvor man starter ud med C9 som står for Change 9, altså forvandl dig på kun 9 dage. Det er en hjælp til livsstilsændring på 9 dage, hvor du giver din krop en genstart og ændrer hele måden du ser på kost og motion.
Det er samtidigt en rigtig god kickstart for dem som gerne vil have et vægttab, for bare det at komme i gang og se så enorme resultater på så kort tid, giver kun en meget mere motivation for at fortsætte sin nye livsstil.

Min egen erfaring med det.

Jeg har hele tiden været meget skeptisk over for lynkure osv. for jeg tror på at god sund kost og motion er vejen frem. Men det nytter jo bare ikke noget når jeg aldrig kommer i gang med den sunde mad og motionen, efter man har levet i et synd af usundt lort.
Så jeg tænkte nu får det her program et skud, for om end ikke andet så er jeg i gang og kan fortsætte selv efter de 9 dage en C9 varer.
Det skal selvfølgelig nævnes at det hele er en kombination af sund kost og motion.

Jeg googlede C9 og hørte lidt omkring den hist og her, og den fik ikke andet end ros, og jeg tænkte det måtte da være for godt til at være sandt.
Men jeg fik købt den og startede ellers op med den forventning at de første 2 dage var sindsygt hårde, for det var hvad jeg hørte af andre. Men det er jo klart, de 2 første dage er jo uden noget rigtigt mad, så jeg var alligevel en smule nervøs for at jeg ville dø af sult.
Det skal lige siges at jeg lige inden var landet fra en ferie i Tyrkiet med All inclusive, så maven var jo ret vænnet til at bliver fyldt til hver måltid. For er der noget en madmisbruger er glad for, ja så er det jo buffet med al verdens forskellige ting og sager. 😉

Første nat måtte jeg godt nok lige indrømme at jeg var blevet æresmedlem af nattepissernes klub, for der var jeg oppe og tisse 4 gange, og det var jo ret træls, da søvn er et ret vigtigt element. 😉 Men alle giftstofferne skal jo ud. Det var dog kun den første dag det var så slemt om natten, men ellers generelt om dagen tissede jeg også en del.
2. dagen vågnede jeg med en let hovedpine, men den gik heldigvis væk da jeg var vågnet op og havde fået noget at drikke. Man skal huske at drikke rigeligt. 🙂

3. dagen som er vejedag havde jeg smidt 3.2 kg kilo og det var jo helt sindssygt….3.2 kg det var alt for vildt. Selvfølgelig ved jeg godt at meget af det er væske, men jeg er ligeglad. Jeg har fra 3. dagen 3.2 kg mindre at slæbe rundt på hele dagen.
Det kan mærkes. 🙂
Så det kørte jo bare derud af, og jeg følte mig ikke specielt sulten eller noget. Jeg spiste af den frie liste man har, så det ikke kom derud, hvor man faldt i eller andet.

Da det så blev vejedag igen på 6. dagen, havde jeg tabt 4.9 kg. SAY WHAAAAAAT!!!!
Ja du læste korrekt, hele 4.9 kg var der røget på de første 6 dage, så hvad kan det ikke ende med. 🙂
Da de 9 dage med C9 var gået og jeg vejede mig havde jeg fanme tabt hele 7.7 kg, og 23 CM. 😀
Det var jo helt vildt, og jeg kan kunne allerede mærke det når jeg går op af trappen på jobbet. Det er virkeligt fantastisk.
Jeg er så fortsat med det næste program F.I.T 1 og det kører også bare derud af.
Hele min tankegang omkring mad er ændret, og jeg har faktisk slet ikke lyst til usundt mere. Det er altså ikke andet nogle få måneder siden, hvor jeg tænkte at jeg ville aldrig kunne leve uden mit elskede chokolade. Men det kan jeg!!! 😀
Selvfølgelig vil jeg jeg da komme til at spise lidt engang imellem, men indtil videre har jeg ærligt ikke lyst. 🙂

Jeg kan kun sige prøv det, for er du ikke tilfreds får du pengene tilbage, så du har intet at miste andet end du måske som jeg, mister trangen til sukker. 😀
Skriv til mig, hvis du har lyst til at prøve det. 🙂
23107196 eller på glenn (at) aloevera4u.dk

 

Facts om C9 Change 9 fra Forever Living

Hvad er C9 – Change 9?
Det er en hjælp til en livsstilsændring, en genstart af kroppen, så den bliver ryddet for alle de giftstoffer den har oparbejdet igennem årene og er klar til en ny og bedre livsstil.
Du lærer meget om dig selv, og om dit forhold til mad og motion og mister den forbandede sukkertrang som for mange af os er den værste fjende.
Du får mere energi når den er færdig, samt maven er vænnet til at spise mindre.

Virker den på alle?
Ærligt så ved jeg det ikke, men nej sikkert ikke. Vi er jo alle forskellige, så selvfølgelig vil den også virke forskelligt på folk.
Af dem jeg har solgt til er der også stor forskel, nogle er meget sultne, andre er slet ikke sultne, nogen har rigtigt meget overskud, andre har ikke.
Så det er meget forskelligt, men en ting er sikkert, hvis du ellers ikke har nogle ting der er imod dig, så vil du helt sikkert være sundere når du har kørt den.

Hvad koster pakken?
Den reele omkostning du har ved pakken er mindre end man tror, for du sparer en masse penge på mad og du sparer penge på alt det du ikke må få, slik, sodavand, alkohol m.m. som man normalt ville købe lidt af. Samt efterfølgende vil du slet ikke have lyst til alt dette.
Jeg ser det 100% som en investering i min krop og i mit liv, og tænker mere på, hvor dyrt det vil være, hvis jeg ikke tager den. Tjek her for pris. (Bemærk det kræver man logger sig ind på webshoppen)

Hvad får du med i pakken?
Forever Gel original (Der er til 7-8 dage mere)
Forever Ultra Chokolade eller vanilla
Forever Fiber (Der er til 21 dage mere)
Forever Therm (Der er til 21 dage mere)
Håndbog som er en udførlig manual hvad du skal gøre og dagbog du skal udfylde
Målebånd

Hvad smagsvarianter er der?
Du kan få den med vanilla eller chokolade

Hvor meget kan jeg forvente at tabe?
Det afhænger helt og holdent af din indsats og hvor meget du har at tabe.
En mand på 200 kg vil jo næsten stensikkert tabe mere end en kvinde på 60 kg.
Men et sted mellem 1 1/2 kg og op til 7 kg vil jeg mene.

Man kan da ikke tabe 7 kg fedt på kun 9 dage?
Nej selvfølgelig kan du ikke det. Det meste af det er væske og giftstoffer, og du vil også tabe en smule muskler og selvfølgelig også fedt. Så hvis du slutter efter 9 dage, bare begynder at spise uhæmmet vil du selvfølgelig hurtigt tage det på igen. Dette er IKKE en mirakelkur, der skal selvfølgelig også arbejdes for det bagefter.
Men jeg er personligt ligeglad med, hvad det er jeg har tabt, for de 7.7 kg kan fanme mærkes når jeg går op af trappen og jeg har det fantastisk. 🙂

Hvad må jeg så spise?
Efter dag 2 må du spise et måltid om dagen, og der må du få op til 600 kcal.
Dette er alligevel en del, hvis du spiser sundt.
Derudover er der en lang lang liste med frie ting som må spises med måde som mellemmåltid.
Det er alt fra Abrikoses, solbær til radiser og gulerødder.
Jeg vil lave listen længere nede.

Skal jeg dyrke motion?
Ja det skal du. 30 min dagligt med lav/middel motionsformer.
F.eks. En gåtur i rask tempo, cykling, yoga og meget mere.
Jo mere du kan dyrke, jo bedre får du det, men pas selvfølgelig på at du ikke undervurdere dit kcal indtag og bliver dårlig.

Hvad betyder den tilfredshedsgaranti?
Det betyder kort og godt, virker det ikke for dig og er du ikke tilfreds, så får du pengene tilbage, uden der bliver stillet spørgsmål.

Fri liste du må småspise af under programmet.
Abrikos           –               Broccoli
Æbler              –               Blomkål
Brombær        –               Knoldselleri
Blåbær            –               Agurk
Boysenbæ      –               Aubergine
Kirsebær         –               Forårsløg
Figner (friske)   –              Grønkål
Røde/blå vindruer –         Porre
Grapefrugt      –               Salat – alle sorter
Appelsiner      –               Romainesalat
Klementiner    –              Sukkerærter
Ferskner/nektariner –     Soyabønner
Pærer            –               Spinat
Blommer       –               Haricots Verts
Svesker         –               Tomater
Hindbær        –               Solbær – Ribs
Jordbær        –               Stikkelsbær
Artiskok         –               Skovjordbær
Ruculasalat    –              Radiser
Asparges       –              Gulerødder
Julesalat

Hvis du har lyst til at høre mere så send en mail eller sms. Du finder det oplysningerne under fanebladet Kontakt. Har du lyst til at prøve det, så kig ind i min webshop ved at trykke HER.

Gå ind på min shop http://aloevera4u.dk hvis du har lyst til at prøve dette fantastiske produkt, eller vil se hvad jeg ellers kan tilbyde derinde.

24 tanker om “Livsstilsændring – C9 – m.m.

 1. Jeg er i tvivl, om jeg kan tåle denne kur. Efter en stor cancer operation for 5 år siden, hvor jeg bl.a. fik fjernet noget af mavesækken, får jeg vanvittige mavekramper, hvis jeg ikke spiser mine 3 daglige måltider, dvs. hvis ikke maven får noget at arbejde med. Jeg har f.eks. spise hytteost til frokost efterfulgt at nogle rå gulerødder, og det er absolut ikke nok, der skal brød/knækbrød eller andet med substans til.

  Derfor: Vil de første 2 dage være til at komme igennem for mig?

  • Hej Inge

   Jeg tror ærligt det vil blive vanskeligt for dig hvis du ikke kan undvære din mad, men du kan prøve evt. at snakke med din læge omkring det, og høre om der kan ske noget ved det.
   For jeg troede faktisk også det ville være umuligt for mig selvom jeg selvfølgelig godt ved at det overhovedet ikke kan sammenlignes, men det har bare gjort så meget godt for mig. 🙂
   Jeg tænker slet ikke på mad som jeg gjorde inden jeg tog den. 🙂

 2. Pingback: 1000 tak til alle jer som har hjulpet og støttet mig. | Ekstremt Fed

 3. Jeg vil meget gerne vide hvad det er i produkterne (og hvilket produkt) der giver udrensningen ? Tænker at det er grønte tabletter og alo drikken, er det korrekt ? Og det andet blot er fibre for at holde maven igang og shakes med protein,eller hvordan ? Hvad med vitaminer ? Hvilket produkt i c9 kuren er de tilført ? Er varm på tanken om en udrensningskur og et spark til at komme af med nogle kilo, men kan ikke finde indholdsoplysninger og hvad de forskellige produkter gavner nogle steder 😉

   • Hej Pernille

    Så har jeg svaret Mette.
    Har overset kommentaren. 🙁

    Håber du kan bruge mit svar til lidt, ellers skriver du bare.

    De bedste hilsner
    Glenn

  • Hej Mette

   Undskyld har helt overset din kommentar. 🙁
   Beklager min lange svartid.

   Det er korrekt at det er Aloe Gel der gør det sammen med kosttilskudspillerne, og fibre er som du også er inde på, for maven, da mange af os får for lidt kostfibre.
   Shakes/måltidserstatning er både med meget protein samt mineraler og vitaminer, da de udgør et rigtigt måltid.
   Der er også vitaminer i Therm kosttilskudspillerne.
   Du kan se hvad der er i de forskellige ting på min webshop.
   Her er f.eks. linket til pillerne.
   http://www.aloevera4u.dk/da/shop/category/tilskud/product/forever_therm

   De bedste hilsner
   Glenn

 4. Pingback: Der er sgu et eller andet galt med mig. | Ekstremt Fed

 5. Pingback: Har tabt 3.8 kg de første 3 dage! | Ekstremt Fed

 6. Hej Glenn,
  Vil du mene man godt kan nøjes med at tage c9 kuren, eller vil du anbefale, at man kører videre med fit 1 og 2?
  Mvh. Katrine

  • Hej Katrine

   Du kan sagtens nøjes med C9, intet problem der.
   Det er hvad de fleste gør og så fortætter de lidt i samme stil med nogle af produkterne. 🙂

   Venlig hilsen
   Glenn

 7. Hej.
  Hvad koster pakken? er det mega hemmeligt, siden man skal være logget ind for at se det? kan heller ikke finde det andre steder 😀
  MVH Lise

  • Hej Lise

   Nej den er nu ikke specielt hemmelig.
   Men det kræver lige man logger ind i webshoppen, for at se min pris.
   Alternativt så send mig en mail på adressen under kontakt, så skal jeg også svare dig.

   Vh
   Glenn

 8. Hej Glenn.
  Jeg vil gerne af med min sukkertrangen og de sidste 10 kg. Tænker om c9 vil være en god Kickstart. Jeg er i tvivl om hvor meget protein vi får, jeg er GBY op. Og har derfor brug for en del proteiner.
  Håber på hurtigt svar.
  Vh
  Anja

  • Hej Anja

   Det kunne meget vel være sagen for dig, og lige hjælpe dig på vej til at smide de sidste kg.
   Der er ok protein i måltidserstatningen, og derudover skal du jo selv lave et måltid fra dag 3 på op til 600 kcal, så der styrer du selv proteinmængden. 🙂

   Du skriver bare, hvis du vil vide mere. 🙂

   Vh
   Glenn

 9. Hejsa..
  Jeg vil høre om der er gelatine i produktet? Jeg er nemlig vegetar og spiser derfor ikke ting med gelatine i. Jeg har oprettet mig for at se pris osv. men kan ikke finde ingrediens listen nogen steder..
  Og kan det passe at de ‘få’ ting der står på listen over hvad pakken c9 indeholder kan holde til 9 dage? For der står heller ikke hvor mange ml. tingene holder – så er svært at vurdere ud fra blot et billede.
  På forhånd tak.
  Mvh. Rikke

  • Hej Jette

   Ja den er laktosefri og samtidigt glutenfri. 🙂
   Kræver så du blander shaken op med noget laktosefrit selvfølgelig. 🙂

   Vh
   Glenn

 10. Det var da utroligt at man ikke bare kan få prisen oplyst….uden alverdens krumspring….alfa og omega burde være gennemsigtighed….her stopper mit C9 eventyr.

 11. Pingback: Nu også med svær søvnapnø | Ekstremt Fed

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.