Om Glenn & denne blog

Hvem er jeg og hvorfor har jeg startet denne blog?

Mit navn er Glenn og er i dag 41 år gammel og jeg bor på Fyn sammen med min forlovede Sarah, min bonus søn David på 4 år og min datter Laura på knap 18 år.
Jeg var så heldig for nogle år siden at blive valgt som deltager i tv-programmet Ekstremt Fed på TV3 med Henrik Duer som vært/træner, hvor jeg bliver fulgt i et helt år og har Henrik´s hjælp til at komme af med min ekstreme overvægt.

Det var et hårdt år, og jeg tabte hele 63 kg, men nu her et par år efter har jeg taget det hele på igen. Det er simpelthen den hårdeste kamp at holde vægten, og jeg har fejlet flere gange, men derfor giver jeg ikke op. Så jeg kæmper videre, og den kamp kan du læse om her på bloggen eller følge mig på mine facebooksider.

ironman kamp

Har I spørgsmål eller gode råd så tøv ikke med at sende mig en mail på: glenn(at)ekstremtfed.dk

Her er der lige 3 billeder af mig fra min første vejning til programmet Ekstremt Fed

Gennemse ændringer

3 tanker om "Om Glenn & denne blog"

  1. Hej Glenn
    Har lige læst om din deltagelse 1/2 IM Aalborg og må sige at jeg er dybt rørt over din vilje og dit mod. Er selv i den stille begyndelse på vej mod først Cph Marathon til Maj ’15 og dernæst 1/2 og 1/1 IM indenfor 2 år. Vil klart følge dig og din blog fremover både som inspiration men også som motivation…. Held og lykke fremover
    Med venlig hilsen John C

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.