Operation eller ej

Jeg ved godt det er meget længe siden, at jeg har skrevet noget herinde, men var nødt til at slippe det hele i en periode for, at se om det måske blev bedre i min kamp mod kiloene. Jeg var nået til et punkt, hvor motivationen var faldet helt ned, og syntes ikke rigtigt, at jeg kom videre. Derfor droppede jeg alt hvad der hed “kurhjerne” og prøvede at spise det jeg egentligt havde lyst til, men med måde. Jeg var nået derud, hvor jeg havde fået nok af, at prøve den ene kur efter den anden. Uanset om det hed 5/2, LCHF, eller nutella kuren for den sags skyld, så brugte man næsten alle døgnets vågne timer på, at tænke i kost, livsstilsændring m.m.


Der var simpelthen ikke noget mere drænende, og hvis man bruger alt sin energi/overskud, på at tænke i kur, hvor finder man så energien til alle de andre ting.
Sådan kørte jeg en periode. Jeg tabte mig godt nok ikke, men jeg tog heller ikke på, så det var jo en succes i sig selv, for spiste jo det jeg havde lyst til.
Men men men, det hjalp selvfølgelig stadig ikke på, at jeg vejede alt alt for meget.
Jeg havde tidligere sagt til mig selv, at det ville få et forsøg mere, ellers var jeg nødt til at søge hjælp, og igen overveje en operation.

Nu har jeg heldigvis den bedste sparringspartner lige netop ang. en evt. operation, da min dejlige forlovede, fik en Gastric Bypass i 2016. Hun var godt nok ikke så stor, men valgte selv at betale for, at få den hjælp den giver, og komme ned i vægt. Hvilket hun så sandelig også er kommet. Hun har tabt al sin overvægt, og har for få måneder siden fået fjernet hud på maven og ryg og har yderligere et par operationer i vente.

Livsstilsændring efter Gastric Bypass

Min forlovedes flotte resultat efter hendes Gastric Bypass.

Lige et lille billede, af hendes fantastiske resultat. 🙂

Så vi har selvfølgelig vendt den herhjemme en million gange, men for det første, så kan jeg bare ikke det med, at skulle opereres og i narkose, så jeg har kæmpet til det sidste, men måtte indse, at det var en tabt kamp og jeg var nødt til at have en hjælpende hånd.
Men jeg var stadig ikke så stor fan af Gastric Bypass, for har jo så også haft nogle af de komplikationer den kan give, på tættest hånd, og jeg synes det er et meget stort indgreb.
Men hun fik mig så til at tænke over den operation der hedder Gastric Sleeve, som vel kan kaldes et lidt mildere indgreb, selvom de skærer 75-85% af din mavesæk væk, men der er lidt mindre risiko for komplikationer ved en Gastric Sleeve.
Men taber sig også lidt mindre ved den, men jeg tænkte at det sidste skulle jeg nok selv komme i mål med, ved at jeg kunne få muligheden for at dyrke motion igen.

Så tilbage i 2017 kom jeg til den beslutning, at jeg ville prøve at gå til lægen med henblik på at blive godkendt til en Gastric Sleeve operation.

Fortsættes….

6 tanker om “Operation eller ej

 1. Glenn du kan daikke stoppe her. Vi sidder mange og gerne ved følge med. Håber snart vi ses. Hilsen Jesper fra ekstrem fed.

  • Hej Jesper
   hehe du må have lidt tålmodighed. 😉
   Skal nok få skrevet det næste. 😀
   Ja det håber jeg også.
   Håber I har det fantastisk. 🙂
   Hilsen
   Glenn

 2. Glenn du kan da ikke stoppe her. Vi sidder mange og gerne ved følge med. Håber snart vi ses. Hilsen Jesper fra ekstrem fed.

 3. Pingback: Operation eller ej - Del 2 - Ekstremt FedEkstremt Fed

 4. Pingback: Operation eller ej - Del 4 - Ekstremt FedEkstremt Fed

 5. Pingback: Nu med Gastric Sleeve - Del 5 - Ekstremt FedEkstremt Fed

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.