Sådan gik den første måned med min nye livsstil

Så har jeg endeligt fået lagt endnu en youtube video ud. Den viser hvordan det er gået den første måned og hvor meget jeg har tabt mig.
Der er 2 vejninger med i den, da jeg simpelthen ikke har haft tid til at lave en video, hver uge. Så jeg vil smide dem op så ofte jeg kan, for det skal i hvert fald ikke gå hen og blive et stress element, for så ødelægger det jo netop hele ideen med videoerne, om at det skal motivere mig til at tabe mig. 😉
Så planen er nu at jeg vil samle lidt sammen og så få lavet en video når der er lidt fyld. 🙂
Med den første måned er gået og det er da gået godt, men alligevel er jeg ikke helt tilfreds, men det vil man jo nok aldrig være, når man er utålmodig og det bare ikke kan gå hurtigt nok. 😉
Men jeg fortsætter derud af, og kæmper mig igennem alle de udfordringer, den kommende tid har. Den første julefrokost er allerede overstået her sidste weekend, og der bliver vidst ikke rigtigt flere, da jeg skal arbejde og eller har børn de weekender, hvor der er noget, så det er egentligt fint nok, da det nok er dem der er den største udfordring.

Men her kan I se videoen på youtube, og husk og abonner derinde, så får du automatisk besked, når der er lagt nyt op. 🙂

Men det var alt for denne gang. 🙂

Tak for at du læste med.

De bedste hilsner
Glenn

Følg med på youtube ved at trykke på det øverste banner eller på min facebooksider ved at trykke på dem.

banner

ironman

kamp

2 tanker om “Sådan gik den første måned med min nye livsstil

 1. Fantastisk godt gået, måske lidt om din kost. Hvad spiser du? Træner du?
  Og hvad træner du.
  Hilsen Mr. Witt

  • Hey Mr. Witt 😀

   Det kan du tro, det vil jeg komme mere ind på næste gang. 🙂
   Træner ikke rigtigt endnu. Har været på romaskinen lidt, men alt for lidt.
   Men det skal nok blive bedre nu. 🙂

   Vh
   Glenn

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.