På forsiden af Ekstra Bladet

Ja det kom lidt som en chok i mandags, at man pludselig var på forsiden af en landsdækkende avis. Selvfølgelig vidste jeg at artiklen ville komme i, men tænke ikke lige over at min fede dunk ville være at se på selve forsiden af Ekstra Bladet.
Men sådan er det jo bare for er jo ikke ligesom fordi jeg kan skjule at jeg er blevet fed igen, det er jo ret tydeligt at se. 😉

Men selvom der kun er gået 2 uger nu med min nye måde at leve på, med at veje min mad og indtaste det på madlog, så tror jeg virkeligt på det.
Ja det fylder stadig meget i mit hoved og kører rundt hele tiden, men jeg har nok aldrig været så sikker på noget før. Jeg skal nok komme i mål.

På forsiden af Ekstra Bladet

Her ser vi forsiden.

Men jeg har lavet en ny video igen, og denne gang er den ret kort, hvor det primært er vejningen det handler om. Jeg havde ellers lidt ting jeg gerne ville sige, men så har jeg noget mere til næste gang. 🙂

Lige som jeg siger i videoen så er jeg virkeligt taknemmelig for alle de gode råd til min hælspore I er kommet med på beskeder og kommentarer på facebook m.m.
1000 1000 tak. <3
Kan jeg slippe for det, så bliver jeg en enormt glad mand. 🙂

Men her er videoen med min vejning efter min 2. uge.

 

Hvis der er nogen der lige har nogle gode bud på et godt redigeringsprogram til at lave de her videoer så skriv endelig, for synes ikke Imovie er helt så godt.

1000 tak for at du læste med. Smid endelig en kommentar. <3

De bedste hilsner
Glenn

Følg med på youtube ved at trykke på det øverste banner eller på min facebooksider ved at trykke på dem.

banner

ironman

kamp

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.