Sådan gik den første uge

Så er første uge gået efter jeg er begyndt at veje min mad igen og indtaste det på madlog.
Det har været en god uge, for har alligevel fundet ud af nogle ting, især omkring kosten. Som jeg siger i videoen, så har jeg fundet ud af jeg har spist meget mere end jeg egentligt gik og troede inden jeg begyndte at veje min mad. Det er selvom jeg egentligt syntes at det gik ok.Men ved at veje maden bliver man igen bevist om, hvor mange kcal der er i tingene, og f.eks. hvor mange kartofler man må få, for regnskabet stiger stødt for hvert måltid man taster ind, og der er jo ikke noget ved kun at have 100 kcal tilbage inden man har spist sin aftensmad.

Så selvom jeg er kommet lidt over mange af dagene, så synes jeg det er gået rigtigt godt omkring bevidstheden med maden.
Hvor meget jeg har tabt mig, og om jeg overhovedet har tabt mig er du nødt til at se i videoen som der er et link til her nedenunder.

Se min 2. video tryk her.

 

I min kostplan er der også indlagt lidt “sjov”, så jeg har 600-700 kcal i weekenden jeg må fyre af, på hvad jeg nu godt kunne tænke mig.
Det har jeg faktisk ikke skrevet ind, da jeg ikke fik vejet det første weekend, men kunne måske være det var en god ide fremadrettet, hvis jeg f.eks. begynder at tage på igen, så man kan se hvor det går galt henne.

Jeg vil egentligt ikke skrive så meget mere nu, men håber I vil se videoen, for de tager alligevel ret lang tid at lave. 🙂

Tak for at du læste med.

De bedste hilsner
Glenn

Følg med på youtube ved at trykke på det øverste banner eller på min facebooksider ved at trykke på dem.

banner

ironman

kamp

2 tanker om “Sådan gik den første uge

  • 1000 tak Anne. 🙂
   Ja det med at måle er jeg for dårlig til, men vil få gjort det i dag.
   For så er der nok en del forskel til om et par måneder. 🙂

   De bedste hilsner
   Glenn

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.