Nu også med svær søvnapnø

Mine tanker har kørt noget rundt det sidste stykke tid over en masse ting, først og fremmest over at man bruger så meget energi hver dag på at tænke over, hvor meget jeg egentligt gerne bare vil tabe mig, men nu er det nyeste også at jeg desværre lige har fået konstateret svær søvnapnø, og det hjælper jo bestemt heller ikke på det hele, og har selvfølgelig en masse med at gøre, hvorfor jeg går og er så træt altid og ingen overskud har.

Uden overskud er det jo nærmest umuligt at kæmpe mod den enorme overvægt der desværre har sneget sig på igen, men inden jeg fik konstateret det, gik mine tanker på en helt anden ting. Nemlig om jeg simpelthen skulle give op selv og søge hjælp og så få mig en gastric bypass. Noget jeg aldrig før har overvejet, for jeg ved jeg kan selv, men jeg bliver også ældre og kan mærke det ikke er sundt for mig det her.
Så for et par måneder siden kom jeg frem til at det her bliver min sidste kamp, og denne gang skal det holde, ellers må jeg indse at jeg ikke kan klare det selv.
Det gav mig en masse motivation og har faktisk smidt nogle kilo siden, mest ved bare at tænke over, hvad jeg spiste og gjorde det i et stille og roligt tempo.
Jeg startede med at følge LCHF og det virkede rigtigt godt for mig. Der var en plan og jeg SKULLE holde mig fra sukker, men jeg har også indset at på den lange bane skal jeg leve som jeg vil leve resten af mine dage, og jeg kan ikke helt se mig leve efter et eller andet bestemt, selvom det er den livsstil som har tiltalt mig mest.

Jeg er stadig stor fan af C9 som en kickstarter, sådan skal det heller ikke forstås, men vejen frem er almindelig sund kost og det motion man altid vil kunne dyrke.
Så der er ingen skade i ligge ud med en kickstarter, for lige at komme i gang, for så starter du med at maven ikke er vant til så meget mad og måske have mistet sukkertrangen ligesom jeg gjorde.

Selvom jeg har kørt et stykke tid med at tænke over min kost, så gik jeg først for alvor i gang med vejningen af min mad i onsdags, da det nok er en af de mest effektive metoder til at vægttab. Ved at have 100% styr på, hvor mange kcal du putter indenbords, så er det kun et spørgsmål om matematik. Forbrænd mere end du indtager, og du vil tabe dig.
Indtaget skal selvfølgelig justeres med tiden, da du vil forbrænde mindre og mindre jo lettere du bliver.

Jeg sætter nu alle sejl i gang for at få tabt mig og for at holde mit vægttab denne gang, så denne gang har jeg også lavet en youtube kanal, hvor man vil kunne følge med helt tæt på.
Bær lige over med mig her i min første film, for jeg ved godt at jeg ser træt ud og lyder træt, men det skal nok blive bedre med at tiden og når jeg får mere overskud.

Så nu skal der ærligt talt ske noget, for nu er det ikke sjovt længere.
Jeg ved godt at det har jeg sagt mange mange gange efterhånden, men det er bestemt ikke for sjovt. Det kan jeg godt love jer. Min hjerne bruger nok over 50% af min kapacitet på at tænke over det skide vægttab hele tiden, så er jo helt vildt hvor meget mere overskud og energi jeg vil få når jeg har tabt mig igen.
Kan jo huske tilbage på hvor godt jeg havde det.

Så som jeg også siger i videoen lad os kæmpe sammen, stille og roligt.

1000 tak for at du læste med, jeg håber du vil følge med løbende, så skal jeg nok gøre alt hvad kan for at klare det denne gang.

SÆT IGANG!!!!

De bedste hilsner
Glenn

Følg med på youtube ved at trykke på det øverste banner eller på min facebooksider ved at trykke på dem.

banner

ironman

kamp

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.