Ude med gutterne, store fristelser.

I går lørdag på min 4. dag på C9, var jeg inviteret ud med en masse gamle gutter, hvor vi skulle ned i byen og se enkeltstart i årets PostNord Danmark Rundt, for derefter hygge sammen om aftenen, og jeg var godt klar over det nok indebar en masse bajere, men nu var jeg jo lige så godt i gang med min C9, og havde tabt 2.5 kg på bare de 2 første dage, så ville jo være mega synd at ødelægge det allerede. Men stadig, det er ikke ret tit vi alle er samlet, så det er dæleme ikke nemt med de fristelser der hele tiden er.


Jeg skulle lige købe 12 bajere med til at starte på og havde virkeligt lyst til selv at drikke et par bajere med dem, men jeg købte nogle kildevand og et par danskvand med smag i, som jeg så kunne hygge mig med, sammen med lidt tomater og kirsebær jeg kunne gå og småspise lidt af. Hvad jeg købte kan ses på billedet under og de 12 øl var ikke til mig. 😀

IMG_3461

Så indtil videre kunne jeg godt klare det, men vidste også at det ville blive hårdt nede i byen med fadøl i det lækre vejr og så hellig var jeg heller ikke for smagte også en lille tår, men det var meget begrænset, og det skal der dælme også være plads til, især med alle de km. vi fik gået rundt i byen. 🙂

Men nu kom der endnu en udfordring, for der var ingen af os der gad stå og lave mad så sent, så det blev hurtigt aftalt at der skulle bestilles mad udefra, men jeg tog en burger og fjernede bollen, så kan det lige gå an med kun hjemmelavet bøf, ost og så salat med dressing. Det er i hvert fald ikke det værste man kan spise. 🙂

Så alt i alt er jeg sgu ret stolt af mig selv over at have holdt en hel dag ude med gutterne uden at falde i, selvom der var fristelser nok. Det er sgu en dejlig følelse at sidde med i dag, at vide at jeg godt kunne modstå, og en anden ting er også, at jeg har det 100% meget bedre end de andre i dag. 😀 😀 😀

Men nu er jeg i gang med min 5 dag på Change 9 kickstarten, og det kører bare derud af, så er spændt på slutresultatet. Håber jeg kan komme i nærheden af sidste års 7.7 kg på de 9 dage. 🙂

Hvis du vil vide mere om C9 så kan du læse mere her ved at trykke her, ellers kan du også gå til min shop, hvor jeg har en masse andre lækre produkter ved at trykke her.

Husk I kan følge min kamp på facebook. Klik på billederne og I ryger direkte til mine facebooksider.

ironman kamp

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.