Ny undskyldning. “Jeg har hele evolutionen imod mig!”

Jeg har lige været del af en artikel i Metroxpress som er lavet efter en studie i USA på deltagerne fra programmet Biggest Loser , hvor de er blevet fulgt i 6 år efter deres store vægttab. Det studie viser at efter et større vægttab forbrænder man helt ned til 5-700 kcal mindre end normalvægtige ville gøre for at holde samme vægt.
Sker det så at man tager det hele på igen, som det er sket for mig, så står man i en situation, hvor du faktisk forbrænder meget mindre end første gang du tabte dig, og så kan man vidst godt sige det er op af bakke.

Når man så skal tabe sig igen, er det endnu sværere samtidigt med at man føler en større sult.
Jeg synes jo netop det giver mening, for nej jeg har da ikke levet af grønsager, men har i perioder virkeligt kæmpet, og der sker bare nada, og når jeg så bliver frustreret (Ja min egen skyld), og siger fuck det hele, så tager jeg flere kg på bare jeg kigger på noget usundt.
Så ja alle dem der siger at jeg kan da bare tage mig sammen, og det er da bare at spise mindre end man forbrænder, og dyrke en masse motion, men de har sgu da nok ikke prøvet at have hele menneskets evolution som modstander.
Det er jo ikke engang David mod Goliat, men man kan gange Goliat med 1000. 😉

Men nej det bliver selvfølgelig ikke en undskyldning for bare at lade stå til, men jeg tager gerne kampen op. For jeg elsker udfordringer, men den bliver nok ret stor. Er jo ikke fordi jeg ikke har prøvet at kæmpe.

Men uanset hvad, så giver jeg ALDRIG op!

Men det skal nok foregå i et meget langsommere tempo, end jeg egentligt gerne ville, og hvis jeg forbrænder 500 kcal mindre om dagen, må jeg jo finde en måde at prøve at udligne det på, og det kan jo kun være ved at begynde at styrketræne, og få mig nogle større muskler, som så gør at jeg forbrænder mere.

Nå men tak for at du læste med, og smid endelig en kommentar på vejen. 🙂

Husk I kan følge min kamp på facebook.

ironman kamp

 

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.