Har tabt 3.8 kg de første 3 dage!

Jeg startede jo på C9 igen i mandags, men var nu ikke fordi det var et nytårsforsæt det havde nemlig været “planlagt” længe, for havde fuldstændig opgivet december da det kunne jeg mærke på mig selv, at det ville aldrig gå godt. Meningen var godt nok at starte d. 2 januar, men blev lidt rykket et par dage. Ja jeg er svag, men hovedsagen er at jeg kom i gang. 🙂

Det gik faktisk forrygende godt den første dag, jeg følte ikke den vilde sult selvom jeg var vant til noget mere mad. Altså de 2 første dage får man jo ikke rigtigt noget at spise, så det var noget af en omvæltning.
Men på dag 2 havde jeg godt nok krise, for var mega sulten og der var en dag til jeg måtte få mit første rigtige måltid. Jeg spiste dog en del fra den frie liste, altså stadig begrænset.
Men mit humør var virkeligt dårligt, og jeg kunne slet ikke overskue ikke at kunne spise alt det usunde som jeg jo er så afhængig af, og det hele virkede bare så uoverskueligt, at jeg faktisk gik med tanken om allerede at kaste håndklædet i ringen, og så måtte jeg bare være fed.

Heldigvis kom jeg på andre tanker og faldt ikke i, og nu er jeg på dag 5 og har som skrevet tabt 3.8 kg de første 3 dage, så motivationen er der og jeg fortsætter. 🙂
Som jeg også skrev sidst, så ved jeg godt at det selvfølgelig er mest væske jeg har smidt, men det betyder ikke noget for mig, for det er stadig 3.8 kg mindre vægt jeg skal slæbe rundt på hver dag.
Er spændt på om jeg kan slå mine 7.7 kg jeg tabte første gang jeg kørte C9. 🙂

Til sidst vil jeg ønske jer en rigtig god weekend. 🙂

Hvis der skulle sidde nogen og ikke lige ane hvad C9 er, så kan det læses ved at trykke her. 🙂

I kan følge med på facebook og Instagram ved at trykke på billederne. 🙂

kamp

instagram2

aloevera4u

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.