1000 tak til alle jer som har hjulpet og støttet mig.

Er simpelthen lige nødt til at starte med at sige 1000 1000 tak til Zhashia som introducerede mig til det fantastiske C9, som jeg har haft en kæmpe succes med og tabte mig rigtigt mange kg med samt mange tak for også at hjælpe mig godt på vej som selvstændig Forever Business Owner.
Derefter vil jeg også gerne sige 1000 tak til alle jer som har støttet min lille nye forretning og som har hjulpet mig godt igang.
Det er jo helt fantastisk alt det der er sket de sidste 2 mdr. <3

Der er en lille konkurrence for neden i indlægget. 🙂

Jeg startede på C9 i slutningen af juli og da jeg fandt ud af hvor fantastisk den var, begyndte jeg også at formidle den videre, og hjælpe andre godt på vej til en sundere livsstil.
På bare 11 dage havde jeg opnået en position som Supervisor, hvilket kræver en omsætning på 60.000 kr og det kunne jeg ikke havde gjort uden hjælp fra mine samarbejdspartnere og jer som har handlet hos mig. 🙂

Et stykke inde i 2. måned kvalificerede jeg mig til en kæmpe fest på hovedkontoret i Gøteborg, med 2 overnatninger på et 5. stjernet hotel, samt 3000 kr i lommepenge til at bruge i weekenden, så det er jo fuldstændig fantastisk, men for det ikke skal være løgn så har jeg lige nået næste step som hedder Assistant Manager, hvilket kræver en omsætning på 180.000 kr i mit team.
Er det for sindsygt eller hvad? 😀

Dette kunne jeg slet ikke have gjort uden jer og det takker jeg jer for af hele mit hjerte. <3 <3 <3

Jeg kan slet ikke forstå alt det der er sket, for det var jo slet ikke min ambition da det eneste jeg egentligt ville med det, var at tjene til at betale af på et huslån, så jeg det ikke var så surt at gå og betale til noget man ikke længere boede i.

Det skal lige siges at jeg er absolut ikke kommet sovende til det, for jeg har knoklet og brugt rigtigt mange timer på at skrive med folk omkring produkterne, og det har jo været om aftenen da jeg har et fuldtidsjob. 🙂
Så det har været hårdt, men har bestemt også været det værd. 🙂

I love my life!!!

I går blev der så slået op for toplisterne fra september måned og jeg ligger på en 5. plads for hele Danmark som retailer. Jamen hvad skal det ikke ende med det her. 😀
Topliste Retailer

Så undskyld mit praleindlæg, men jeg er virkeligt bare så glad, og fuldstændig uforstående overfor at det er gået så stærkt. 🙂
Kunne du selv have lyst til at høre lidt om, hvordan man kommer i gang, så skriv endelig for kan godt bruge flere jeg kan hjælpe på vej.
Det koster ikke noget andet den tid man bruger på det, så går man med drømmen om lige at tjene lidt til en ekstra ferie om året, så kan det muligvis være lige noget for dig.
Skriv på info@ekstremtfed.dk

Konkurrence
Jeg har nu fået lavet mig en ny facebookside kun til min Forever Living forretning, og derinde vil jeg dele dette indlæg, og vil derefter trække lod om 2 biografbilletter blandt dem der har skrevet et eller andet som kommentar samt liket min side.
I må også hjertens gerne dele opslaget, da jeg nok skal lave mere spændende engang imellem.
På forhånd mange tak. <3 <3
Siden finder i her. https://www.facebook.com/aloevera4u.dk/

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.