Hvad er din undskyldning?

Vi kender alle sammen det med at vi finder en eller anden undskyldning for ikke at gøre det vi ellers havde planlagt. Det behøver ikke kun være det med at spise sundere eller ændre sin livsstil, men kan være alt.
Vi er simpelthen altid fulde af “gode” undskyldninger.
Nu vil jeg fortælle lidt om en af mine egne undskyldninger, som jeg også selv bruger engang imellem for at undskylde at jeg ikke tager mig sammen.
Jeg kan faktisk ikke huske om jeg nogensinde har nævnt noget om det, for har ikke været interesseret i at give andre den mulighed for måske at kunne bruge samme undskyldning og få sig selv overbevist om at det jo måske også kan være det der er galt med dig.
Det kan heldigvis nemt tjekkes ved lægen, men lad nu være med at bruge det til at give op.

I 2011 lige som jeg faktisk var ved at blive prøvefilmet til programmet Ekstremt Fed, blev jeg diagnosticeret med en autoimmun stofskiftesygdom, som gør at jeg har for lavt stofskifte og skal have medicin mod det resten af mit liv.
Prøv at forestil jer at hver gang der ikke sker noget på vægten, så kan jeg bare smide det kort til mig selv og sige, jamen stakkels lille mig, jeg har jo også for lavt stofskifte, så det er nytter jo ikke noget at blive ved.
Men selvfølgelig skal jeg blive ved, for jeg beviste jo i Ekstremt Fed at jeg godt kunne, så kan jeg også igen, men det kræver mit stofskifte holdes stabilt og jeg er simpelthen en skovl til at få tjekket de tal, for skal helst tjekkes hver 3. måned, men der var næsten gået et år siden sidst, og dengang blev jeg sat op i dosis pga. tallet var alt for højt (Jo højere, desto lavere stofskifte) og det tal er kun faldet meget meget lidt, så er lige blevet sat op i medicin igen.

undskyldninger
Men er jo for dumt at jeg ikke får tjekket det som jeg skal, for nu har jeg gået næsten et helt år, med for lavt stofskifte hvor det måske kunne have været reguleret bedre og så havde jeg måske været lidt mindre op af bakke.
Men jeg gør alt hvad jeg kan for at overbevise mig selv om at jeg kan godt og jeg skal nok komme i mål på et tidspunkt, men jeg skal stoppe med at bruge mit stofskifte som undskyldning, for det kan godt være at det ikke gør det nemmere, men må vende det om til noget positivt og sige til mig selv, at når jeg så taber mig, så er jeg bare det sejere.

Ikke fordi jeg skal reklamere en masse for C9 og FIT programmerne nu, for ja jeg har tabt mig en del på det, men jeg kunne have tabt mig mere, hvis jeg også havde fulgt det træningsprogram der er med. Må tilstå at jeg ikke har brugt det på F1, da jeg har brugt en af mine andre rigtigt gode undskyldninger. “Jeg kan ikke finde tiden”
Så fra i morgen starter jeg igen på F1, selvom jeg sådan set burde være hoppet på F2 nu, men vil gerne have det hele med fra det træningsprogram, for at kunne fortsætte på F2, som er noget hårdere, og jeg vil derfor gå i gang med at lave lidt mere jævne opdateringer igen på facebook for at holde mig selv i ilden. 🙂

Rigtig god aften. <3

Følg mig på facebook.

Klik på billedet og I ryger direkte videre til facebook. 🙂
ironman kamp

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.