Hvad er det der C9 for noget…virker det overhovedet?

Ja når man kigger på facebook er den jo fyldt med folk der har prøvet C9.
Er den virkeligt så god som der skrives derude?
Selvfølgelig vil der altid være stor forskel på, hvordan det virker på folk, og har da også også hørt om nogen som ikke har gennemført programmet.
Men jeg vil ikke snakke om andres erfaringer, men udelukkende mine egne, da jeg ikke kan stå inde for andre end mig selv. 🙂

Jeg har selv kørt programmet  på de 9 dage, men mit resultat vil jeg komme tilbage til senere.
Det var selvfølgelig med en vis skepsis jeg valgte at prøve dette, for jeg havde ellers i et tidligere indlæg her på siden skrevet at min vej tilbage, var med sund kost og motion, og det mente jeg jo godt at jeg selv kunne styre.
Men det havde jeg jo prøvet on and off de sidste 3 år siden mit forløb i Ekstremt Fed sluttede, og jeg kom jo bare aldrig nogen vegne og blev federe og federe igen, og måtte til sidst nå til den erkendelse af at jeg var nødt til at have lidt hjælp til at komme i gang og BLIVE i gang.
Det var jo ikke fordi at jeg ikke havde prøvet, for tror da et eller andet sted at jeg havde sat mig for at starte hver evig eneste mandag morgen, og nogle gange holdt jeg til næste weekend, og andre gange nåede jeg kun lige til mandag formiddag. Ja jeg er en svag sjæl, især over kage m.m. som der meget tit befinder sig her på min arbejde.

Så jeg gik i gang med de 9 dage, hvor de første 2 dage skulle være ret hårde, da man ikke indtager så meget rigtig mad pånær lidt frugt og grønt fra en fri liste man må spise efter… MED MÅDE.
Efter de 2 første dage havde jeg tabt 3.2 kg på vægten og havde det faktisk ret godt.
Så motivationen var jo i top og jeg kørte bare på.
Jeg havde også fået af vide allerede i starten at man kunne se det på mit ansigt af et par personer totalt uafhængige af hinanden, så det gav jo kun endnu mere motivation. Ros komplimenter hjælper i hvert fald meget på mig.
Da jeg ramte 9. dagen havde jeg tabt hele 7.7 kg på vægten og 23 cm rundt omkring på mit fede korpus. Jeg synes jeg havde mere energi og følte mig generelt bare mere tilpas i min krop. Det fedeste var at jeg virkeligt kunne mærke det på jobbet, for jeg arbejder på 2. sal og det var så meget nemmere at komme op af trappen, jeg havde nemlig svoret da jeg startede herude at jeg i hvert fald ikke ville tage den skide elevator. Men må tilstå at jeg havde taget den nogle gange kort inden jeg startede på C9, for det var simpelthen blevet for hårdt at komme op af trappen. 🙁
Men det virker jo helt fantastisk, at man på kun 9 dage kan opnå så meget.

Så begyndte diskussionerne jo med skeptikerne at komme (Ville sten sikkert selv have været en, hvis jeg ikke havde prøvet det selv), for det er jo kun væske og muskler du har tabt, og det kommer jo på med det samme igen osv. osv. osv.
Ja jeg var da også bange for at jeg ville tage noget på igen efter jeg stoppede, for jeg er jo ikke dum. Jeg ved da godt at man ikke taber 7.7 kg fedt på kun 9 dage, så meget af det er jo kun væske.
Men ved I hvad, jeg har tabt mig yderligere 1.2 kg siden jeg stoppede for 2 uger siden, og jeg er rent faktisk ret ligeglad med om det er væske, muskler eller hvad pokker det er jeg har tabt, for det jeg fokuserer på, det er udelukkende at det var det der fik mig i gang igen, og jeg er top motiveret for at kæmpe videre. 🙂

Det vildeste ved det, det er at jeg har mistet min sukkertrang. Jeg har sagt nej til alt jeg er blevet tilbudt siden jeg startede, og kan stå og kigge på en brunsviger og tænkte at den gør ikke noget godt for mig.
Ja det kan godt være noget jeg bare har sat mig i hovedet, men er det egentligt ikke pisse lige meget, hvorfor jeg har mistet min sukkertrang? Bare det at den er væk, er jo fuldstændig sindsygt. Hvis I kendte mig og mit behov for kage, chokolade, is m.m. så ville I også være imponeret. Men indtil videre har jeg ganske enkelt bare ikke lyst til det. 🙂

Vil dog gerne indrømme at jeg er rigtigt bange for at få den sukkertrang igen, så mit mål er lige pt. at holde mig så lang tid væk fra det jeg tidligere har været afhængig af, og så må jeg se hvad der sker. For jeg kan da ikke forestille mig, at jeg ikke på et eller andet tidspunkt vil spise en eller anden dessert eller andet når man er i byen.

Det spørgsmål jeg får oftest, det er “VIL DET VIRKE FOR MIG?”

Det kan jeg virkeligt ikke svare på, for jeg kan kun fortælle at det har virket for mig, men det gode ved netop C9 og alle andre produkter fra Forever Living, er at der er 90 dages tilfredshedgaranti. Det vil sige er du ikke tilfreds, får du dine penge tilbage!!!
Det er ikke noget der bare bliver sagt, du får virkeligt dine penge tilbage, uden spørgsmål.

Nu er der sikkert nogen der vil skrive, at det hele bare er en reklame for C9 m.m. og ja det er det selvfølgelig, for jeg vil da hellere end gerne prøve at hjælpe andre, der står i samme båd som mig.
Det er også grunden til at jeg i dag er selvstændig FBO, som betyder at jeg er forhandler af deres produkter, og det er jeg kun fordi jeg selv kan stå inde for det.
Hvis I ligger mærke til min facebookside, så er det først hen af forløbet at jeg begynder at nævne lidt mere om, hvad det er jeg bruger. For jeg ville være sikker på det inden jeg satte mit navn og ansigt på det på mine offentlige sider.

Nu til den rigtige reklame som også er et tilbud.

Jeg vil meget gerne kvittere med 2 biografbilletter til alle dem der har lyst til at prøve en C9, F1 eller F2 hos mig, men for at andre ikke skal føle sig snydt, så kan vi sige at alle der køber for over 1.000,- får 2 biografbilletter de kan bruge i en af Nordisk Films biografer.
Husk at der er også fri fragt på køb for over 700,
Dette tilbud gælder for køb lavet inden mandag d. 31/08-2015 kl. 23.59
bio
I kan købe direkte på min webshop ved at trykke her Webshop. (Bemærk det kræver man opretter login.)

Eller I kan sende mig en mail på glenn(at)ekstremtfed.dk, sende mig en besked på facebook, tryk her. Glenn Christensen eller sms på 2310 7196

Følg mig på facebook.

Klik på billedet og I ryger direkte videre til facebook. 🙂
ironman kamp

 

1 tanke om “Hvad er det der C9 for noget…virker det overhovedet?

  1. Pingback: Ude med gutterne, store fristelser. | Ekstremt Fed

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.