Frem og tilbage, det er lige langt…..

Ja så står jeg her igen. 3 år efter jeg sluttede i programmet Ekstremt Fed på TV3 har jeg næsten taget det hele på igen.
Man kan jo sige at jeg tabte det på 10 mdr. og var 3 år om at tage det på igen, så det er da gået lidt langsommere med at få det på igen.

Når man kigger på mig nu, så ville man aldrig nogensinde tro på at jeg både gennemførte en 1/2 Ironman og et 1/2 marathon over Storebælt for bare et år siden.
Men det er faktisk også det sidste år det er gået helt galt. Der er røget freaking 30 kg på bare det sidste år, så det kan hurtigt gå galt.
Men det er ikke andres skyld end min egen og har virkeligt også spist usundt når jeg tænker tilbage.
Hvorfor har jeg det? Ja jeg er madmisbruger, afhænging af det skide sukker og alt det der sætter sig på sidebenene.

Hvordan kan man lade det komme så vidt igen?
Det er nok en form for fornægtelse, samt en masse undskyldninger og så den klassiske med at jeg starter på mandag, og giver den FULD gas med det usunde i weekenden, for nu er det jo slut lige om lidt. Så mandag starter jeg med hensigten om at nu er det nu, men så støder man lige på en brunsviger i kantinen og får spist lidt, og så kommer den igen, jamen vi starter jo bare i morgen, og sådan kører det ellers bare derud af.
Det er sgu faktisk ret imponerende at man kan være åndsvag!!!

Men denne gang starter jeg ikke en mandag, måske det var der fejlen lå. Jeg har hørt mange gange at man må aldrig starte en mandag. Startede dog stille og roligt op i mandags og begyndte at tænke over det, men fik først min pakke i går med tingene som skal hjælpe mig i gang til en varig livsstilsændrig og kickstarte mit vægttab.


Pakken jeg fik i går med de spændende ting. 😀

Så nu i dag torsdag d. 30 juli 2015 er jeg nu startet på det jeg håber på bliver en livsvarig ændring af min livsstil. Det ved jeg godt at man har sagt mange gange før, men tror man ikke på det, er det jo det samme som bare at give op, og det nytter jo ingen steder. Så hellere blive ved med at kæmpe. 🙂

Jeg savner virkeligt også at træne, men min overvægt og en overanstrengelse i min venstre fod med mange smerter, gør at det ikke er muligt med andet end let træning.
Jeg har jo stadig drømmen om en hel Ironman en dag, men det er ikke noget jeg tænker på lige nu. Det kommer når det kommer. 🙂

Men nu er jeg i gang og sådan her ser min morgenmad ud hehe.
De første 2 dage er ret hårde, men det bliver godt når kroppen er renset ud og jeg kan fortsætte mere almindeligt.

1.2.3 sæt i gang!!!!!morgenmad dag 1

Men jeg vil skrive så tit som muligt på mine facebooksider omkring denne opstart, så hvis der er nogen der har lyst til at følge med, så kan de like disse 2 sider.

Jeg er også på Instagram under: glennPC1977

Klik på billedet og I ryger direkte videre til facebook. 🙂
ironman kamp

1000 tak for at du læste med og smid gerne en kommentar, når du alligevel er her. 🙂

12 tanker om “Frem og tilbage, det er lige langt…..

 1. Held og lykke til dig.
  Bare op på hesten og i gang igen.
  Og rigtig, start aldrig en mandag.
  Os med for meget vægt, ved hvor svært det er. Jeg tæller kalorier, og det virker fint for mig. Held og lykke.
  Følger med i din spæmdende beretning.

  • Hej Sanne

   1000 tak skal du have. 🙂
   Nej det med mandage er noget værre noget, du skal starte med det samme, selvom det er svært. 🙂

   Jeg talte også kcal sidst og det er virkeligt også vejen frem, for så ved du 100% hvad du putter i hovedet.
   Er kun dig selv du snyder, hvis du ikke skriver det hele ned.

   Du er velkommen. 🙂
   Husk på facebook og instagram kommer der mere jævnlige updates end herinde. 🙂

   God dag.

   Vh
   Glenn

 2. Sådan, igang igen. Kender det alt for godt, det med en elevatorvægt. Lyder til det nok skal lykkes for dig igen. Go’ for it, taber.

  • Hej Poul

   Det er bare et kosttilskud, altså vitaminer og noget der hjælper på forbrændingen og giver bedre energi.
   Så ja det er meget sundt for kroppen, og hvis det er udrensningen du hentyder til, så tror jeg også det er rigtigt sundt at få den renset igennem engang imellem.
   Det burde alle mennesker gøre. 🙂

 3. Hej Glenn,
  Super flot at du kommer i gang igen.
  Jeg kan se, hvad du er startet op på. Jeg har selv været igennem 🙂
  De første 2-3 dage er lidt hårde. Men de er det hele værd 🙂
  Husk at drik nok vand og gå nogle ture.
  Du skal nok klare det!

 4. Hej Glenn,

  Det luder super godt at du vil igang igen.

  Jeg husker vores møde på etape Bornholm for nogle år siden, det var fedt at møde og tale med dig, måske vi ses igen en dag.

  God kamp.

 5. Kære Glenn
  Jeg vil med stor glæde følge med i din blog.. hvad er det for en udrensningskur? Vil du dele den?

 6. Jeg læste en gang, at der statistisk set er større chance for at en alkoholiker bliver tørlagt og en narkoman at forblive stoffri end for én meget overvægtig, at holde den slanke linje når man har tabt sig meget. Det siger bare lidt om hvor svært det er. Selv om mange “normal vægtig” tænker “hvor svært kan det være “, så kan jeg kun forestille mig den evige kamp det er, at skulle tabe sig og holde vægten. Jeg synes, at det er så flot, at du er i gang igen og ikke bare lader stå til, som jo er det nemmeste. Jeg vil spørge dig om, hvad navnet er på pillerne? Jeg ønsker dig alt mulig held og lykke med at tage dig, jeg er sikker på, at du nok skal nå i mål. Kommer du til at falde i en enkelt gang eller to, så er det bare op på hesten igen dagen efter. Du skal nok klare det!!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.