Beretning fra KMD 4:18:4 Triathlon i KBH

Efter mit styrt d. 31 juli har jeg været meget nervøs for at jeg ikke ville blive klar til Silkeborg og i sidste weekend skulle jeg have deltaget i vores lokale tri stævne, Nyborg Minitri men det måtte jeg aflyse da jeg ikke rigtigt havde fuld bevægelighed i min venstre skulder, plus jeg stadig havde smerter i nakke og ryg.
Så det var også først dagen før 4:18:4 i KBH at jeg tog beslutningen om at tage derover og køre, for lægen havde egentligt frarådet mig at deltage i Silkeborg.
Men jeg ville jo gerne vide lidt om, hvor jeg stod henne med mine skader, så jeg tog til KBH  fredag d. 16 august sammen med min kammerat Anders for at deltage.


Jeg havde jo egentligt lige været i KBH dagen før, da jeg var gæst i Go´morgen Danmark sammen med Rasmus Henning, men nu skulle jeg derover igen, 🙂
Udsendelsen kan findes under fanen “Presse” men det kræver et login til TV2 play.

Jeg fik pakket bilen hurtigt da jeg kom hjem fra arbejde og så ellers derover af, først skulle vi da lige ind på Rådhuspladsen og hilse på nogle af mine sponsorer der havde udstilling der, bl.a Sportsupport CEP sport Danmark og Rasmus Henning med Trinordic, og så fik jeg også mødt Michael Strøm som var ham der viste mig rundt på de hårde Bornholmske bakker i min ferie derovre og som også valgte at støtte op om mig helt personligt med lidt forskelligt udstyr. 🙂
Jeg hilste også på flere bekendte som faktisk er igang med Ironman CPH mens jeg skriver dette. GO GO GO 🙂

Efter Rådhuspladsen gik turen ud mod Amager Strandpark, hvor vi mødtes med en bekendt Dennis, som var så flink at blive der til jeg var færdig så min kammerat jeg havde med ikke stod alene. 🙂
Jeg fik  hentet mit startnummer, skiftet til tridragten og så ellers på med våddragten og ned til vandet.
Jeg skulle starte kl. 19.00 og må indrømme at jeg faktisk ikke ved, hvor mange vi var til hver start, men jeg kan godt love at jeg var pisse nervøs for om jeg overhovedet kunne svømme så langt med mine skulder.

KMD_KBH1

Men jeg var jo herovre for at se, hvordan det ville gå og da starten gik tog jeg da også mig selv i at være i vandet som en af de første og synes selv det gik ok. Dog måtte jeg lige slå lidt over i bryst da vi havde rundet den sidste bøje. Kom op i tiden 8:23 og det var jeg egentligt godt tilfreds med oven på mit styrt og fordi jeg ikke havde svømmet længe.
Jeg tog det nogenlunde stille op til cyklen, hvor jeg fik skiftet til cykelsko og så ud på ruten.
Det startede ganske fint og jeg lå godt i bøjlen samt overhalede en masse men da vi så havde været ude og vende og kom tilbage til nogle brosten, ramte mit bagdæk en sten forkert og jeg punkterede. 🙁
Så var det ellers af med baghjul og få skiftet den slange, men først og fremmest så har jeg faktisk ikke prøvet at skifte på bagdæk før, så havde virkeligt problemer med at få hjulet på igen, men det gik langt om længe. 😉

Jeg skulle så pumpe den op, men jeg kunne simpelthen ikke få mere end halvt luft i, så jeg måtte trille stille og roligt hjem af, da den så nemt skrider.
Det var et eller andet sted ret pinligt, for den ene bedstemor cykel efter den anden overhalede min fede Matrix carbon racer hehe
Så efter et stykke tid mødte jeg nogle som var færdige med løbet og fik lov at låne en pumpe for at se om jeg kunne få noget mere i. Men så gik ventilen selvfølgelig i stykker på slangen og al luften røg ud og jeg havde kun den ene med. 🙁
Hvad gør man så, ja jeg ringede til min kammerat og sagde at jeg var udgået og der nok gik lidt tid før jeg var tilbage.
Jeg tog mine cykelsko af og gik så tilbage mod pladsen. Men jeg begyndte at blive kold og tænkte at det bedste nok var at løbe lidt for at holde varmen og komme hurtigere tilbage, så jeg fik løbet et sted mellem 2-3 km før jeg kom til et kryds, hvor man kunne dreje ned til pladsen igen. Der kunne jeg se at cykelruten fortsat lidt derud af og spurgte en af hjælperne, hvor langt der var tilbage for lige at overveje om jeg alligevel skulle gennemføre. Det vidste hun ikke, så jeg valgte at gå tilbage til skiftezonen med min cykel da jeg ikke orkede at skulle løbe måske yderligere 2-3 km.

Da jeg havde sat cyklen fik jeg øje på en af de andre deltagere der var færdig med hans medalje og fik en lidt tom følelse i kroppen, så jeg tog fluks mine løbesko på og begav mig ud på løberuten. Mest fordi jeg var kommet helt herover for at teste min form og manglede jo løbet, så kald mig bare en snyder for jeg ved udemærket godt at jeg ikke rigtigt har gennemført, men synes nu alligevel jeg er en lille smule sej, fordi jeg tror mange bare var stoppet ved punkteringen og havde opgivet helt.

Løbet gik egentligt ok det første stykke tid, men så begyndte jeg at få lidt smerter i mit højre knæ på ydersiden, lige præcis samme sted som jeg havde døjet med tidligere, så måtte mange gange stoppe op og strække benet lidt for derefter at kunne løbe igen.

 

kmd 4184 kbh 1
Billede taget af Martin Paldan

Hvis jeg skal til at døje med det pis igen, så bliver jeg efterhånden sindssyg for det var jeg ellers sluppet godt af med efter jeg droppede mine hæl landinger. Det burde jo ikke rigtigt have noget med min tur i bare tæer, for der lander jeg jo bestemt ikke på hælen.

Jeg må se og håbe på at det ikke viser sig igen. I hvert fald slet ikke på næste søndag for så bliver det efterhånden 1/2 Ironman med ret mange udfordringer.
Så det blev en lidt kedelig aften for mig, men også en aften der gav mig noget viden omkring, hvordan min krop havde det og selvfølgelig noget erfaring.

kmd 4184 KBH 2
Billede taget af Martin Paldan

Men det er sgu lidt vildt at tænke på at der nu er under en uge til jeg står ved starten i Silkeborg for at gennemføre mit livs udfordring.

Rigtig god søndag

De bedste hilsner
Glenn

3 tanker om “Beretning fra KMD 4:18:4 Triathlon i KBH

  1. Det er sku godt kæmpet. Havde helt sikkert stoppet ved punkteringen 🙂 Frygter vildt for punkteringer næste weekend, men håber det bedste for os begge. Jeg skal desværre på aften arbejde om lørdagen, så det er lige på hovedet i seng og tidligt op søndag. Du har en hård tur i vente på søndag, men krydser alt hvad krydses kan for at det går godt. Træls med skaderne, men godt at det faktisk i bund og grund gik godt i KBH. Der er vil ca. 500 deltagere i Silkeborg, så mon ikke vi finder hinanden deroppe, men ringer jeg så snart jeg kommer til byen. Tager en svømmetur mere og en god tur på min nye cykel, + et O-løb torsdag som det sidste træning. Burde nok lige få cyklet lidt mere, men min krop er træt og må nok også heller lige restituere fuldt ud til stradbasserne. Pøj med det sidste forberedelse. P.

  2. Pingback: 1/2 Ironman i Silkeborg gennemført | Ekstremt Fed

  3. Hej Glenn. Først og fremmest KÆMPE tillykke med den halve ironman! Det er samme sejt. 😛 Hvis du ikke allerede har fået rådet/informationen… Så når du punktere på baghjulet så klik helt ud på lille tandhjul på kassetten, så sætter du bare kæden på lille tandhjul igen når slangen er skiftet og hjulet sidder hurtigt og let rigtigt igen. (Ved jeg selvfølgelig ikke om du havde gjort?)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.