Kompre… hva for nogle strømper??

Jeg fik for lang tid siden af vide at jeg skulle prøve at købe nogle kompressionsstrømper, for det kunne evt. hjælpe på mit problem med min skinnebensbetændelse, så jeg fik købt nogle i Bilka og har efterfølgende købt et par i Sportsmaster.
Det virkede da også som det hjalp en del, men så til mit første Tri stævne i år,  valgte jeg at droppe dem, pga. det tager en krig at få dem på når man er våd, og så fik jeg problemer igen.

Så derefter lånte jeg et par CEP sleeves af en klub-kammerat, da det er nogen man tager på inden start og bærer dem under hele løbet og efter jeg brugte dem til de næste 2 konkurrencer, har jeg ikke haft samme problemer.
Jeg søgte så CEP Sport Danmark om et produktsponsorat, og var så heldig at de valgte at sponsorere mig lidt forskellige produkter til min træning og konkurrencer. 🙂
Nu har jeg så løbet et par længere ture i CEP kompressionsstrømper og selvom jeg løber længere end jeg plejer, har jeg faktisk ikke mærket noget til mine skinneben.
Det er på trods af at jeg hele tiden har balanceret på grænsen til om jeg burde stoppe med at løbe eller om jeg godt kunne fortsætte. Det må i hvert fald ikke blive værre.

2013-07-08 17.25.41

Så det er da helt vildt imponerende at der er så stor forskel på CEP kompressionsstrømper og de andre mærker jeg har prøvet, og nu kan man jo bare sidde og ærgrer sig en smule over, at man ikke bare har købt dem fra starten.
Så havde jeg måske slet ikke haft så mange problemer med de skinneben.

Men never mind nu, en ting er HELT SIKKERT, det er at jeg løber aldrig i andet mere. Ser I mig løbe i andet end CEP kompressionsstrømper, så giver jeg sgu en bajer. 😉

2013-07-17 19.30.04

Billedet der er taget i onsdags lige inden jeg var ude og løbe 14.4km for første gang.
Hver gang jeg kommer hjem tænker jeg over, hvor vildt det egentligt er, at jeg kan løbe så langt nu. 🙂

For 2 år siden kunne jeg jo dårligt løbe 100m, men om lidt over en måned slutter jeg af med at løbe 21.1km. Det bliver så fedt!!! 🙂 🙂 🙂

Hvis I vil ind og læse mere om den, så kan I gå ind på deres hjemmeside som hedder. www.sportsupport.dk, hvor I også kan bestille eller finde en forhandler i nærheden af jer. 🙂

Rigtig god weekend og god sommer til jer.

De bedste hilsner
Glenn

2 tanker om “Kompre… hva for nogle strømper??

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.