Beretning fra KMD 4:18:4 Triathlon i Aarhus + Ny Sponsor

Så nåede jeg den 3. i rækken af KMD´s 4:18:4 stævner og har kun et tilbage i KBH til august lige inden min halve Ironman.
Vi kørte allerede til Aarhus om fredagen da løbet var kl. 10, og så skulle vi jo have været mega tidligt op. Så vi kørte op til Svigerfar og hans dejlige kone Marianne, hvor vi overnattede og så tvang jeg dem selvfølgelig med ud for at se det næste dag. 😉

På vejen derop havde jeg et møde med en ny sponsor, en dansk energiproducent ved navn IN2ZYM som ligger i Kolding. Så nu er jeg rigtig heldig at være sponsoreret med deres kvalitetsprodukter, så der er lidt energi til de lange træningsture og protein for at bevare muskelmassen,mens jeg ligger i kcal underskud for at tabe mig frem mod Silkeborg. Så jeg takker IN2ZYM  rigtigt mange gange for at støtte op om mit projekt.

IN2ZYM

Lørdag morgen stod jeg op og spiste min sædvanlige morgenmad, nemlig havregryn, som dog denne gang ikke var lavet til grød, og så kørte jeg ned til Hørhaven alene for at indregistrere mig og gøre klar, så kunne de andre stille og roligt komme derned af, når de var klar.
Jeg startede med at sætte cyklen og så gå en tur ned til vandet for at se, hvor vi skulle svømme m.m. og fik noget af et chok da jeg så trappen, som vi skulle op af efter svømningen. Puha den så modbydelig ud.

trappe

Da jeg kom tilbage ved mine ting var jeg stadig forpustet efter at være gået stille og roligt op af den, så det var bestemt ikke noget jeg så frem til at efter svømningen.
Mens jeg gjorde mig klar ved cyklen mødte jeg den presseansvarlige for stævnet og blev samtidigt interviewet af Per Munch fra Politiken, der gerne ville skrive et par ord om min kamp mod overvægten og min måde at bruge triathlon som hjælp til det,  og mens vi stod der, kom superatleten Michelle Vesterby hen og hilste på dem, så hende fik jeg også lige mødt, samt taget et billede sammen med. Hun var lige som jeg havde forestillet mig, rigtig sød og helt nede på jorden. 🙂

Michelle og mig

Så var det ellers ned til stranden for at gøre sig klar til at komme ud i bølgen blå, hvor vi skulle starte i grupper af 50 personer og jeg valgte med vilje ikke at være med i første heat, da jeg godt lige ville se det an. Det var jo første gang jeg skulle prøve at starte i en gruppe, så havde en smule nerver, for det kan jo bestemt ikke sammenlignes med at man starter som enkeltstart med 10sek mellem deltagerne.

Jeg kom i vandet og det gik egentligt ok ud mod den første bøje, men da jeg havde svømmet rundt om den mistede jeg åbenbart lidt af orienteringen, for pludselig var jeg et stykke ude af kurs og måtte tilbage igen mod næste bøje. Det samme skete efter 2. bøje, så har nok fået svømmet en lille smule mere end de 400m.
Jeg vil sige at jeg er rigtigt glad for min nye våddragt fra HUUN og at jeg havde den på, for jeg mødte en del brandmænd undervejs, og snakkede også med en efter løbet som var blevet ramt af en.

svømning

Nå men så var det op af vandet og hen mod “helvedes trappen” for at komme hen til skiftezonen og cyklen, og da jeg kom op havde jeg fuldstændig mistet pusten. Den var endnu hårdere denne gang, for der var pulsen jo allerede oppe i det røde felt efter svømningen, så jeg var nødt til at lunte hen mod cyklen og så kom jeg selvfølgelig til at gå for langt, og kunne ikke lige finde min plads. Dooooh!!!!
Det er så lige en fejl jeg slet ikke burde lave, da jeg havde gået det hele igennem inden vi skulle igang, men ja det hele pumper jo derud af så det kan jo ske. 🙂

skift

På med tøjet, og cykelskoene var som sædvanlig mega besværlige at få på, og så op på jernhesten og så var planen at den skulle bare have fuld skrue, det var en runde på 9km der skulle køres 2 gange, og på 2. omgang var der kommet rigtigt mange cykler på vejen, så jeg havde det ikke så godt med at ligge i bøjlen så meget, da man fik ret meget fart på ned af bakkerne og så kan man ikke lige bremse, hvis der er en der kommer til at køre ud foran, men jeg er nu stadig godt tilfreds med cykeldelen, og cyklede samme snit som i Aalborg.

på vej ud på cykelruten

Løberuten var ude i Marseliesborg skov, og det var i rigtigt smukke omgivelser, men også lidt kuperet. Det skal jeg jo selvfølgelig ikke være ked af, da jeg jo om kun 2 mdr. har min halve Ironman i Silkeborg foran mig, og er der et løb der er kuperet så er det nok det. 😉
Jeg måtte allerede gå lidt efter de første 1 1/2 km for havde desværre fået lidt mavekneb og så også sidestik. Så det var sgu en hård tur, og tiden på løbet blev da bestemt heller ikke noget at råbe hurra for, men det skal nok blive bedre med tiden. Det er jeg sikker på. 🙂

Mål Aarhus

Men selvom det var et hårdt løb, så synes jeg bestemt at det var rigtigt godt stævne, for det var i smukke omgivelser, folk var i rigtigt godt humør som de plejede og så holdt det tørt. 🙂
Så nu skal der trænes igennem over sommeren, for jeg har ikke noget løb før Nyborg MiniTri d. 10 august, og så er det KMD 4:18:4 i København ugen efter, som er lige inden jeg når til finalen den 25. august.

Tiderne fra i lørdags.

Svømning: 0:08:23
T1: 0:06:08
Cykling: 0:33:11
T2: 0:02:38
Løb: 0:24:59
I alt: 1:15:18

Jeg sluttede i min aldersgruppe sådan her ud af 32.
I alt: nr. 12
Svømning: nr. 2
T1: nr. 7
Cykling: nr. 7
T2: nr. 7
Løb: nr. 12

Samt nr. 106 ud af ca. 400 totalt.

I dag er der præcis 2 mdr. til Silkeborg, så nu nærmer vi os. Er jeg klar? Ikke helt endnu, men jeg er godt på vej. 🙂
Jeg har haft min længste løbetur på næsten 13km i dag. Ikke med ret meget fart men længden var der. 🙂

Tak fordi du læste med og smid meget gerne en kommentar eller et like på min facebookside.

Du kan også læse de 2 artikler der lige har været om mig.
BT 21. juni: Se hans vilde forvandling: Fra ekstremt Fed til Ironman.
Politiken 22. juni: Ekstremt fede Glenn fra tv-slankekur kæmper for at blive jernmand.

De bedste hilsner
Glenn

1 tanke om “Beretning fra KMD 4:18:4 Triathlon i Aarhus + Ny Sponsor

  1. Ohøj. Godt med en beretning. Spændende at læse. Super svømme og cykletider, så du ved hvor energien skal lægges. Tog 90 km idag på 3:12:05. Det var hårdt synes jeg nu nok og kunne ikke lige se migselv løbe 21 km bagefter 🙂 Fik lidt mere styr på styret og sadlen, men har en kollega der har tilbudt at fitte den, hvad H. det så end er :-). Mangler bare en sponsor, men aner slet ikke hvor jeg skal prøve 🙂 Sig til hvis du løber på en, så sender jeg gerne et sports CV med kommende udfordringer. Vi snakkes mester. P.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.