Race report: KMD 4:18:4 Triathlon Aalborg

Så fik jeg taget den lange tur helt op til Aalborg, og måtte holde ind ved ret mange rastepladser på vejen derop, fordi jeg skulle tisse. Det er efterhånden ved at være en klassiker at jeg skal tisse helt vildt inden et løb. Det må være nerverne. 🙂
Jeg havde familien med, som dog tog i Aalborg zoo imens når nu muligheden var der, for det er jo ikke ligefrem ret tit man kommer helt derop.

Vejret var heldigvis noget bedre denne gang end i Odense, og jeg var også i god tid på trods af alle stoppene undervejs, så det var dejligt bare stille og roligt at kunne pakke ud og gøre sig klar.
Jeg startede med lige at gå stedet igennem for at finde ud af, hvor jeg skulle hen med cyklen og, hvor løberuten var osv.

Jeg gik derefter ned til bassinet og fandt ud af, at der var godt nok langt hen til skiftezonen og fik af vide af en hjælper, at der vidst var ca. 250m. Damn det var godt nok langt da jeg jo ikke lige frem er den hurtigste løber og da slet ikke på bare tæer og i våddragt.
Ja jeg fik jo min lækre våddragt fra Huub af Trinordic by Rasmus Henning i tirsdags og jeg nåede at prøve den både i havet og i Davinde sø inden i går, så det var fedt nok.
Jeg skal da også lige love for at jeg er glad for at jeg havde den på, for vandet det var alligevel ret koldt, og så var det jo vand fra limfjorden, så det var totalt grumset og man kunne overhovedet ikke se en bjælde.
Jeg er glad for at jeg lige havde nået at prøve den i en sø, for ellers ville jeg nok være gået lidt i panik, for der er et eller andet over det, jeg ved ikke om man kan kalde det en lidt klaustrofobisk følelse, men jeg synes man mister orienteringen totalt, når man ikke kan se noget.

Jeg kom i vandet som en af de første, da jeg havde lært fra Odense at jeg helst ikke ville ligge og slås med for mange brystsvømmere. De sparker jo hårdt 😉
Jeg fik slugt en del vand og måtte lige stoppe op et par gange for at orientere mig, så synes selv at det godt kunne have gået bedre, men er nu alligevel ret tilfreds. Jeg svømmede over 30sek hurtigere end i Odense. 🙂

Så var det ellers op af vandet og den lange tur op til skiftezonen for at tage cykelsko på, og de drillede godt nok lidt, da jeg ikke lige kunne få den højre på. Så har overvejet om jeg ikke skulle anskaffe mig et lille bitte skohorn, så de lige kan glide på. 🙂
Ud på cykelruten og så bare ellers fuld gas. Jeg overhalede ret hurtigt en men ellers var de andre foran mig for længst væk, jeg havde ellers lige håbet man kunne have ligget en smule på hjul. 😉

Cykelruten skulle køres 3 gange a 6km og jeg havde faktisk fået den forståelse af at der var lukket for trafik lige pånær beboerne. Så enten skulle alle beboere ud og køre lige der, ellers var der en masse andre også, for der var godt nok meget trafik og jeg syntes at der opstod et par farlige situationer ind imellem. På et tidspunkt måtte jeg overhale en bil og ind foran den for så derefter at køre over på den anden side af keglerne og køre ind foran en anden. Det var lidt som slalom men man gad jo heller ikke holde farten nede for at følge efter bilerne der sneglede sig afsted. Det er selvfølgelig var det helt fint at de nu ikke kørte hurtigere, for så kunne det jo nok første have blevet rigtigt spændende.

Ind til skiftezonen igen og jeg havde kørt en smule hurtigere end i Odense, men stadig ikke så hurtigt som jeg havde håbet på, men skal lige siges at der var også en del sving og det blæste alligevel lidt. Men så var det på med løbeskoene og så ud på løberuten som var 2km ud og så tilbage igen. Det gik egentligt ok, mine ben var faktisk ikke specielt stive i det denne gang og det tror jeg bestemt var fordi jeg havde været så heldig, at få lov til at låne et par CEP kompressions sleeves af Martin fra NyborgTri, da jeg har opgivet at få kompressionssokker på når man er våd. 😉
Så dem havde jeg taget på inden start, så sådan et par skal jeg helt sikkert ud og have anskaffet mig. 🙂

Jeg løb næsten samme tid som i Odense, men denne gang løb jeg hele vejen uden pauser så det var helt sikkert fedt, selvom jeg havde sagt til mig selv at jeg lige skulle gå 30sek efter de 2km.
Jeg kom ind i en tid der var 1min hurtigere end i Odense og det er jo super at have forbedret sig, selvom jeg havde håbet på 1-2 min. hurtigere.
Men de 250m op til skiftezonen tager jo selvfølgelig også lidt tid, så hvis man tager tiderne uden skift så gik det ok. 🙂

Men igen så synes jeg det var et rigtigt godt stævne de havde sat op, og der var styr på det hele. Lige pånær det med bilerne, men igen det kan jo nok ikke lige lade sig gøre at spærre helt af, og det er nok heller ikke sjovt for hjælperne, hvis de skal stå og nægte folk at komme igennem.

Da jeg gik rundt inden starten var der en som kom hen og hilste og fortalte han fulgte mig på facebook, og ham og mig fik en god snak efter løbet. Det var helt vildt fantastisk at snakke med en af dem som gider at følge mig, så ser I mig derude så kom meget gerne hen og hils på.
Jeg håber vi mødes igen en anden dag Thomas. 🙂
Jeg snakkede også med nogle andre deroppe. Det er noget af det jeg synes er så dejligt ved sådan stævner, det at alle bare er så glade og imødekommende. 🙂

Hjemturen blev desværre lidt længere af at det stod ned i stænger og vi kun kunne køre ca. 90km/t fra Aalborg til Aarhus, så vi var godt trætte da vi nåede det lille hus på prærien. 🙂

Her er tiderne fra i går.

Svømning: 0:07:02
T1: 0:03:46
Cykling: 0:33:09
T2: 0:01:06
Løb: 0:22:32
I alt: 1:07:33

Jeg sluttede i min aldersgruppe sådan her ud af 26.
I alt: nr. 8
Svømning: nr. 2
T1: nr. 9
Cykling: nr. 7
T2: nr. 13
Løb: nr. 20

Samt nr. 79 ud af 250 totalt.

Jeg beklager at jeg ikke har billeder på denne gang, men jeg skal nok se om jeg ikke kan få taget en masse allerede i næste weekend til endnu et 4:18:4 stævne, denne gang i Aarhus. 🙂

Husk jeg smider jævnlige statuser ud på min facebookside. 🙂 www.facebook.com/ekstremtfedtilironman.

I kan også se min tidligere race report fra Odense.
KMD Odense

De bedste hilsner
Glenn

2 tanker om “Race report: KMD 4:18:4 Triathlon Aalborg

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.