Race report: KMD 4:18:4 Triathlon Odense

Så kom dagen, hvor jeg skulle igennem mit første triathlon stævne i dette projekt. Jeg var noget spændt på det, og jeg sov af h….. til i nat da jeg var bange for at sove for længe.
Men jeg kom op til tiden og fik min havregrød og pakket bil m.m. og havde heldigvis gjort alt klart i går.
Min dejlige forlovede Tanja tog med mig derud, så hun kunne tage lidt billeder og heppe på mig, så vi afleverede vores lille datter hos min søde svigermor, så hun ikke skulle med ud i det kedelige vejr.


Det regnede desværre hele dagen igennem derude, så det var selvfølgelig en kedelig start på sæsonen, men jeg havde heldigvis fået et godt tip af Trine fra NyborgTri, med at jeg kunne tage en plastikkasse med låg til tingene, så var de da i det mindste tørre. Så tak for tippet Trine, det var lækkert. 🙂

Vi skulle parkere et stykke derfra, og vi var kommet en smule sent afsted, så synes der var lidt stress på da jeg meget gerne ville starte så tidligt som muligt, fordi at de opfordrede de lidt hurtigere svømmere til at starte, da man så ikke skulle overhale alt for meget.
Men jeg kom i vandet 9.12 og der skulle allerede overhales en del, da der var mange der svømmede brystsvømning. Så jeg fik lidt spark hist og her, men det er kun god træning til den dag jeg skal starte i en stor flok, for det har jeg hørt kan være noget af en udfordring. 😉

Svømning

Da jeg kom på sidste bane var jeg faktisk ikke klar over at jeg var færdig, så jeg svømmede ned til kanten og ville vende om da de råbte på mig, at jeg skulle komme op af trappen, så her var de første par dumme sekunder der kan hentes næste gang. 😉
Så ellers op af stigen og i løb hen til cyklen.
Jeg valgte at droppe at tage strømper på og lod også mine cykelhandsker blive i kassen, men ellers bare løbe t-shirten og cykeljakken på, samt cykelskoene og så ellers bare afsted.
DSC02399
Cyklingen syntes jeg egentligt gik ok, der var lidt bakker engang imellem og nogle sving, hvor hastigheden skulle helt ned, men alt i alt gik det ok. Jeg har dog kørt lidt langsommere end til enkeltstarten i NyborgTri cup, på trods af den dag var der modvind og op af bakke den ene vej og så var det dengang også 8km længere.
Men jeg må bare sørge for næste gang at pulsuret rammer den rigtige funktion, så jeg kan følge lidt med i km/t og sørge for at holde et højere snit. 😉

cykling

Så kom jeg tilbage og skulle af cyklen og kan ikke lige huske, hvad der skete men der blev bremset og et par stykker væltede desværre og jeg havde kun klikket ud i højre side, så jeg var også lige ved at måtte ned, men nåede lige at klikke ud.
Heldigvis for det kan alligevel gøre noget ondt, selvom man holder stille når man falder.
Så var det ellers bare ind til skiftezonen igen og denne gang valgte jeg at tage sokkerne på og så ellers i løbeskoene og afsted.

Stængerne var ret stive i det som de plejer at være i starten, men jeg syntes det blev bedre efter ca. 1 km. Jeg havde sat mig for at løbe 1km og så lige gå et par sekunder, men det blev til 2km og så blev det til 3 før jeg lige gik lidt, og så gik jeg lige få sekunder kort før målstregen så den lige kunne få lidt ekstra gas, det sidste stykke vej.
Jeg skal selvfølgelig helt bort fra det med at gå lidt på de her korte distancer, men jeg synes ved at gå en smule så kan jeg løbe lidt hurtigere bagefter, og håber så at det i den sidste ende bliver ca. samme tid.

DSC02412 DSC02414

Men alt i alt et rigtigt godt stævne på trods af vejret og jeg glæder mig allerede helt vildt til jeg skal helt op til Aalborg om kun 3 uger, og så ugen efter er det i Aarhus.
Så nu skal jeg have trænet lidt mere i skiftene for der kan der helt sikkert spares lidt sekunder, og ellers så bare passe min træning. 🙂

Her er tiderne fra i dag.

Svømning: 0:07:34
T1: 0:02:25
Cykling: 0:34:07
T2: 0:01:53
Løb: 0:22:37
I alt: 1:08:34

Jeg sluttede i min aldersgruppe sådan her ud af 47.
I alt: nr. 25
Svømning: nr. 4
T1: nr. 23
Cykling: nr. 17
T2: nr. 25
Løb: nr. 41

Samt nr. 108 ud af 381 totalt.

Hav en rigtig god weekend og til dem som ikke har set det før, så husk at jeg kan også følges på www.facebook.com/ekstremtfedtilironman.

De bedste hilsner
Glenn

P.s. Der kan ses flere billeder her.KMD 4:18:4 Triathlon i Odense

5 tanker om “Race report: KMD 4:18:4 Triathlon Odense

  1. Hold nu op en fin tid…. Jeg selv prøvet 4 18 4 et par gange på Amager, men slet ikke nede på dine tider. Flot. Tillykke. Du er sej.

  2. Så flot kørt, Glenn ! Godt med kassen til dine ting og du skal nok få masser af flere tips.. 🙂

  3. 1000 Tak skal I have. Sorry for det forsinkede svar.

    Susanne kommer du så også KMD 4:18:4 i år? Jeg skal køre fredag. 🙂

    Trine ja kom gerne med mange flere gode tips. 🙂

    Der kommer en ny race report fra Aalborg inden længe. 🙂

  4. Pingback: Race report: KMD 4:18:4 Triathlon Aalborg | Ekstremt Fed

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.