Nu er jeg rundet 16 Kg

Hej Derude.

Jeg ved godt at jeg har lovet jer alle at jeg ville holde jer bedre opdateret – Det beklager jeg…

Der sker bare så meget omkring mig. Jeg er for at booste muskelproduktonen yderligere begyndt at prøve at holde tempoet oppe plus at jeg nu går lidt over 4 Km hver dag. “Næsten” I weekenden er det mit mål at gå 2 gange både lørdag og søndag trods kulden og de utrolig irriterende mørke tider.

Jeg Håber at i alle har det rart og jeg regner med at jeg når at skrive igen inden jul.

På Genlæs

Henrik

2 tanker om “Nu er jeg rundet 16 Kg

 1. Kære Henrik,

  Tilykke med vægttabet – det er bare at hænge i og fortsætte. Jeg er selv gået fra 115 -> 81kg i 2012 og arbejder med at få smidt de sidste 5-8kg fedt så min fedt% kommer helt i bund.

  Jeg er selv meget glad cykelrytter, så når dit forløb med Henrik Duer slutter nu her, så skal du være mere end velkommen til at kontakte mig hvis du mangler motivation, råd eller et spark i røven – jeg vil med glæde hjælpe dig imod dit mål om at smide de kilo!

  Go’ kamp her i julen – stay strong!

  Kasper.

  • Hej Kasper

   Tak for din kommentar 🙂

   Jeg vil bare lige skrive, at Henrik ikke er i et forløb med Henrik Duer, men det er mig der har været igennem det forløb med programmet Ekstremt Fed og Henrik Duer, og det er mig der prøver at hjælpe Henrik som er min kollega 🙂

   Men jeg kan altid bruge råd og motivation og især et spark i røven her i juledagene, så bare spark løs 😉

   God jul

   Vh
   Glenn

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.